Рецепт Флячки по-польськи фото

Флячки по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами - рецепт приготування флячек по-польськи. Дивимося і готуємо разом оригінальне гаряче блюдо.

Опис приготування:

Для приготування флячек по-польськи нам знадобиться рубець відвареної, порізаний на смужки. З овочів я беру: морквину, томати, часник, селера, цибуля, перець болгарський. Спеції: майоран, базилік і багато паприки. А також сіль з перцем. Можете додати ще чого-небудь, на свій смак.

  • Рубець - 700 грам
  • Овочі - За смаком (морква, томати, часник, селера, цибуля, перець болгарський)
  • Спеції - За смаком
флячки по-польськи - фото крок 1
Овочі ріжемо.
флячки по-польськи - фото крок 2
Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю з часником.
флячки по-польськи - фото крок 3
Потім додаємо трохи борошна і паприку, перемішуємо, обсмажуємо знову до золотистого кольору борошна.
флячки по-польськи - фото крок 4
Вливаємо бульйон з-під рубця, а також додайте томати, перець, спеції.
флячки по-польськи - фото крок 5
Додаємо овочі, які залишилися, селера, наприклад.
флячки по-польськи - фото крок 6
І рубець сам, безпосередньо. Тушкуємо все до готовності.
флячки по-польськи - фото крок 7
В кінці ще можна додати перець, він тоді буде більш хрусткий, а не розваристої.
флячки по-польськи - фото крок 8
Ось флячки по-польськи готові. Смачного!

Схожі рецепти