Баклажани по-польськи
(покроковий рецепт з фото)
Давно хотіла приготувати баклажани по-польськи в домашніх умовах. Результат порадував, оскільки смак страви вийшов незабутнім. Тепер з появою баклажанів відразу ж готую цю страву.
Рекомендую всім цей рецепт, особливо тим, хто любить смажені овочі. Баклажани виходять смачними і м'якими, а часник і зелень доповнюють їх смак. Готувати їх швидко і легко!
- Баклажан - 3 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Перець салатний - 4 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. Починаємо з нарізки баклажанів. Я зазвичай шаткую їх кільцями середньої товщини, враховуючи їх ужарку.
2. Обвалюють в борошно і відправляємо смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо з двох сторін і викладаємо на блюдо.
3. Теж саме робимо і з болгарським перцем. Використовувати можна будь-які сорти солодкого перцю, навіть салатний.
4. Обсмажуємо перець також на рослинній олії. Викладаємо на блюдо, поверх баклажанів.
5. Не забудьте за часник- його краще подрібнити на землянку і змастити наші обсмажені овочі.
6. Ну, і в завершенні цибулю. Я брала синій ріпчасту цибулю, нарізала його кільцями середньої товщини і відправляла смажиться також на олію.
7. От і все, наші баклажани по-польськи в домашніх умовах готові. Присипте зверху зеленню і подавайте як самостійне блюдо.