Рецепт Баклажани по-польськи фото

Баклажани по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Давно хотіла приготувати баклажани по-польськи в домашніх умовах. Результат порадував, оскільки смак страви вийшов незабутнім. Тепер з появою баклажанів відразу ж готую цю страву.

Опис приготування:

Рекомендую всім цей рецепт, особливо тим, хто любить смажені овочі. Баклажани виходять смачними і м'якими, а часник і зелень доповнюють їх смак. Готувати їх швидко і легко!

  • Баклажан - 3 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Перець салатний - 4 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
баклажани по-польськи - фото крок 1
1. Починаємо з нарізки баклажанів. Я зазвичай шаткую їх кільцями середньої товщини, враховуючи їх ужарку.
баклажани по-польськи - фото крок 2
2. Обвалюють в борошно і відправляємо смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо з двох сторін і викладаємо на блюдо.
баклажани по-польськи - фото крок 3
3. Теж саме робимо і з болгарським перцем. Використовувати можна будь-які сорти солодкого перцю, навіть салатний.
баклажани по-польськи - фото крок 4
4. Обсмажуємо перець також на рослинній олії. Викладаємо на блюдо, поверх баклажанів.
баклажани по-польськи - фото крок 5
5. Не забудьте за часник- його краще подрібнити на землянку і змастити наші обсмажені овочі.
баклажани по-польськи - фото крок 6
6. Ну, і в завершенні цибулю. Я брала синій ріпчасту цибулю, нарізала його кільцями середньої товщини і відправляла смажиться також на олію.
баклажани по-польськи - фото крок 7
7. От і все, наші баклажани по-польськи в домашніх умовах готові. Присипте зверху зеленню і подавайте як самостійне блюдо.

Схожі рецепти