Рецепт Кабачки по-польськи фото

Кабачки по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Важко уявити літо без свіжих овочів, а зиму без заготовок з них, тому в цьому рецепті я розповім вам, як закатати кабачки по-польськи - смачну закуску на всі випадки життя.


Опис приготування:

Кабачки нарівні з іншими овочами використовуються в заготовках, тому різних способів їх маринування, соління і зберігання досить багато. У мене, як і у будь-якої господині, є свій улюблений рецепт їх приготування і сьогодні я поділюся їм з вами і розповім, як зробити кабачки по-польськи. Це чудова закуска, яка дуже просто готується і добре зберігається, так що взимку в будь-який час у вас під рукою буде відмінне блюдо з молоденьких кабачків. Тому як тільки почнеться кабачковий сезон, обов'язково підготуйте пару баночок у цій простому рецептом кабачків по-польськи, ви не пошкодуєте про витрачений на це часу.

1) Насамперед ми ретельно промиваємо молоденькі кабачки під проточною водою і нарізаємо їх кільцями шириною близько 1 см. Потім половину кілець ми очищаємо від шкірки, інші кабачки залишаємо нечищений.

2) Банки гарненько промиваємо і висушуємо, викладаємо в них шарами кабачки (шар очищений, шар з шкіркою) і пересипаємо все подрібненим часником.

3) Тепер змішуємо воду з сіллю і цукром, додаємо лавровий лист, перець горошком і коріандр. Ставимо цю суміш на вогонь, доводимо до кипіння і охолоджуємо, після чого заливаємо готуємо маринадом кабачки.

4) Після цього їх необхідно стерилізувати при 95 градусах протягом 15 хвилин для півлітрових банок і 30-35 хвилин для літрових. Потім банки закатати, перевертаємо догори дном і накриваємо ковдрою, залишаємо на добу остигати.

Наша смачна закуска готова, приємного апетиту!


  • Кабачок молодий - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 70-80 грам
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 50 грам
  • Лавровий лист - 8 штук
  • Перець чорний горошком - 10 штук
  • Перець запашний горошком - 10 штук
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
Кабачки нарівні з іншими овочами використовуються в заготовках, тому різних способів їх маринування, соління і зберігання досить багато. У мене, як і у будь-якої господині, є свій улюблений рецепт їх приготування і сьогодні я поділюся їм з вами і розповім, як зробити кабачки по-польськи. Це чудова закуска, яка дуже просто готується і добре зберігається, так що взимку в будь-який час у вас під рукою буде відмінне блюдо з молоденьких кабачків. Тому як тільки почнеться кабачковий сезон, обов'язково підготуйте пару баночок у цій простому рецептом кабачків по-польськи, ви не пошкодуєте про витрачений на це часу.

1) Насамперед ми ретельно промиваємо молоденькі кабачки під проточною водою і нарізаємо їх кільцями шириною близько 1 см. Потім половину кілець ми очищаємо від шкірки, інші кабачки залишаємо нечищений.

2) Банки гарненько промиваємо і висушуємо, викладаємо в них шарами кабачки (шар очищений, шар з шкіркою) і пересипаємо все подрібненим часником.

3) Тепер змішуємо воду з сіллю і цукром, додаємо лавровий лист, перець горошком і коріандр. Ставимо цю суміш на вогонь, доводимо до кипіння і охолоджуємо, після чого заливаємо готуємо маринадом кабачки.

4) Після цього їх необхідно стерилізувати при 95 градусах протягом 15 хвилин для півлітрових банок і 30-35 хвилин для літрових. Потім банки закатати, перевертаємо догори дном і накриваємо ковдрою, залишаємо на добу остигати.

Наша смачна закуска готова, приємного апетиту!

Схожі рецепти