Рецепт Печеня по-польськи фото

Печеня по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ця страва називають ще мисливським спекотне, і воно дійсно по праву вважається родзинкою польської кухні. Хочете спробувати щось ситне, насичене і апетитне? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

Ділюся з вами докладною історією про те, як приготувати печеня по-польськи. Якщо вирішили повторити рецепт на своїй кухні, обов'язково врахуйте, що в запасі у вас повинно бути не менше 3 годин. Незважаючи на те, що це спекотне, тут немає картоплі, до якого всі звикли Замість нього багато капусти і ароматні копченості. Ловлення в духовці надає страві нереальний смак, так що спробувати треба точно!

  • Бекон - 3 скибочки
  • Свинина - 450 грам
  • Копчені ковбаски - 300 грам (або сосиски)
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибулина - 1 штука
  • Білі гриби - 150 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Капуста - 1/2 штуки (невелика)
  • Квашена капуста - 400 грам
  • Червоне сухе вино - 1/4 склянки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Яловичий бульйон - 5 склянок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Томати - 400 грам (у власному соку)
  • Сіль і спеції - За смаком (базилік, майоран, паприка, перець)
печеня по-польськи - фото крок 1
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Вимийте, наріжте, наріжте.
печеня по-польськи - фото крок 2
2. Підготуйте жароміцних каструлю. Обсмажте там нарізаний бекон до рум'яності. Зніміть і викладіть сосиски.
печеня по-польськи - фото крок 3
3. Як тільки вони підсмажилися, додайте нарізану шматочками свинину і обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки. Перекладіть свинину на тарілку, а в каструлю влийте вино.
печеня по-польськи - фото крок 4
4. Додайте слідом овочі: цибуля, часник, морква, капусту і гриби.
печеня по-польськи - фото крок 5
5. Потримайте на вогні хвилин 5, щоб вони дали усадку.
печеня по-польськи - фото крок 6
6. Томатну пасту з борошном розведіть в невеликій кількості води, перемішайте, щоб не було грудочок. Додайте в каструлю разом з томатами, бульйоном і спеціями, м'ясом, сосисками і беконом. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 175 градусів духовку.
печеня по-польськи - фото крок 7
7 Печеня по-польськи млоїте близько 2.5-3 годин. Перед подачею можна додати свіжу зелень. Смачного!

Схожі рецепти