Рецепт Флячки по-львівськи фото

Флячки по-львівськи
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Простий рецепт приготування флячек по-львівськи. Дивимося і готуємо насичене рагу разом!

Опис приготування:

Свіжий яловичий рубець - заставу смачних флячек з будь-якого рецепту. Я ще іноді додаю прямо в рагу сметану - смак ніжний виходить. Дивимося далі рецепт.

  • Рубець - 700 грам
  • Селера - 100 грам
  • Морквина - 1-2 штук
  • Томати - 3-4 штук
  • Часник - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Макарони - 200 грам
флячки по-львівськи - фото крок 1
Овочі все нарізали довільно. На рубці можете відварити бульйон. Потім гасимо овочі, томати можете на томатну пасту замінити. Додаємо рубець і бульйону трохи.
флячки по-львівськи - фото крок 2
До напівготовності відваріть макарони.
флячки по-львівськи - фото крок 3
Додаємо до овочів і рубцю. Тушкуємо до готовності, додаємо спеції, при необхідності ще бульйону влийте.
флячки по-львівськи - фото крок 4
Ось такі флячки по-польськи.
флячки по-львівськи - фото крок 5
Подати можна зі сметаною і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти