Флячки по-львівськи
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування флячек по-львівськи. Дивимося і готуємо насичене рагу разом!
Свіжий яловичий рубець - заставу смачних флячек з будь-якого рецепту. Я ще іноді додаю прямо в рагу сметану - смак ніжний виходить. Дивимося далі рецепт.
- Рубець - 700 грам
- Селера - 100 грам
- Морквина - 1-2 штук
- Томати - 3-4 штук
- Часник - За смаком
- Крем - За смаком
- Макарони - 200 грам
Овочі все нарізали довільно. На рубці можете відварити бульйон. Потім гасимо овочі, томати можете на томатну пасту замінити. Додаємо рубець і бульйону трохи.
До напівготовності відваріть макарони.
Додаємо до овочів і рубцю. Тушкуємо до готовності, додаємо спеції, при необхідності ще бульйону влийте.
Ось такі флячки по-польськи.
Подати можна зі сметаною і зеленню. Смачного!