Рецепт Чанахи по-львівськи фото

Чанахи по-львівськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную вам порадувати домочадців і гостей ситним і простим рецептом чанахи по-львівськи, - трохи схоже з приготування на рагу в горщиках, але найбільш яскраве блюдо. Спробуйте!

Опис приготування:

Цей класичний рецепт чанахи по-львівськи, звичайно, не можна назвати найпростішим, але вже повірте, результат того вартий! Запашне і ситне, таке блюдо в горщиках надовго залишить приємні спогади про ваш кулінарному мистецтві. Так що не варто відкладати, - запасайтеся усіма необхідними інгредієнтами (а вони не такі вже й рідкісні, і зовсім не дорого коштують), - і приступайте! вдалою готування!

  • Свинина - 800 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Квасоля червона - 1 Склянка
  • Томати - 400 грам (можна замінити томатною пастою)
  • Морква - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
чанахи по-львівськи - фото крок 1
1. Підготуємо всі інгредієнти. Овочі краще заздалегідь помити і почистити.
чанахи по-львівськи - фото крок 2
2. Квасоля відварюємо до готовності заздалегідь, або в процесі підготовки інших інгредієнтів.
чанахи по-львівськи - фото крок 3
3. М'ясо нарізаємо великими кубиками.
чанахи по-львівськи - фото крок 4
4. Картоплю ріжемо кубиками подрібніше.
чанахи по-львівськи - фото крок 5
5. Цибуля подрібнити в блендері, або шаткуємо дрібно ножем вручну.
чанахи по-львівськи - фото крок 6
6. Морквину ріжемо тоненькими кружальцями.
чанахи по-львівськи - фото крок 7
7. У помідорів знімаємо шкірку, і ріжемо їх маленькими кубиками.
чанахи по-львівськи - фото крок 8
8. На вогонь ставимо сковороду з 2 ст.Л. Рослинної олії. Смажимо м'ясо, посоливши, поперчивши, і додавши борошно.
чанахи по-львівськи - фото крок 9
9. В окремій сковороді ще на 2 ст.Л. Рослинного масла смажимо картоплю практично до готовності.
чанахи по-львівськи - фото крок 10
10. Коли м'ясо практично буде готово, - додаємо до нього цибулю, морквину, помідори, і обсмажуємо все разом, поки цибуля не стане золотистим.
чанахи по-львівськи - фото крок 11
11. Тепер прямо зі сковороди м'ясо з овочами перекидаємо в каструлю, заливаємо водою. Солимо, перчим, даємо закипіти, а потім варимо 15 хвилин на повільному вогні.
чанахи по-львівськи - фото крок 12
12. У горщики викладаємо підсмажену картоплю разом із залишками масла.
чанахи по-львівськи - фото крок 13
13. Тепер - відварна квасоля поверх картоплі.
чанахи по-львівськи - фото крок 14
14. Заливаємо зверху сумішшю з каструлі. Накриємо кожен горщик кришкою, і відправимо трохи потомитися в розпеченій духовці. Готово!

Схожі рецепти