Рецепт Борщ по-львівськи фото

Борщ по-львівськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід
Борщ, Супи

Цей рецепт приготування борщу по-львівськи я часто про себе називаю "чоловічим", - адже це дуже проста, швидка, але в той же час неймовірно ситна, жирна і смачна варіація всіма улюбленої страви!

Щось мені підказує, що цей простий рецепт борщу по-львівськи все ж не можна віднести до традиційних страв Львівської кухні, але ж від цього менш смачним це блюдо не ставати, повірте! Варто вже дізнатися, як зробити борщ по-львівськи, правда?

1. Ставимо варитися бульйон на м'ясі, як зазвичай. Не забудьте знімати пінки в процесі.

2. Паралельно ставимо відварюватися буряк. Коли дійде до напівготовності, - виймаємо і охолоджуємо.

3. Буряк нарізаємо соломкою, і відправимо на сковороду разом з оцтом і томатною пастою.

4. Сало ріжемо кубиками, і обсмажуємо разом з буряком. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо на маленькому вогні 15-20 хвилин.

5. Тим часом саме встигнете порізати цибулю і моркву дрібною соломкою. Обсмажити і їх разом з іншими овочами.

6. Картопля моєму. Чистим, і докидає до вже готового бульйону. Варимо до готовності.

7. Тепер і зовсім все просто, - весь вміст сковорідки висипаємо в каструлю, і ретельно перемішуємо.

8. Додамо трохи цукру, солі і перцю, - все на ваш смак. Добре було б також і зелені свіжої додати.

9. Поки борщ доходить, нарізаємо сосиски кругляшками, і обсмажуємо до апетитної скориночки все на тій же сковороді.

Готово! Тепер насипайте борщ по тарілках, а зверху додайте підсмажені сосиски. Смакота неймовірна, спробуйте!


  • М'ясо на кісточці - 500 грам
  • Буряк - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Сосиски - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сало - 50 грам
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Щось мені підказує, що цей простий рецепт борщу по-львівськи все ж не можна віднести до традиційних страв Львівської кухні, але ж від цього менш смачним це блюдо не ставати, повірте! Варто вже дізнатися, як зробити борщ по-львівськи, правда?

1. Ставимо варитися бульйон на м'ясі, як зазвичай. Не забудьте знімати пінки в процесі.

2. Паралельно ставимо відварюватися буряк. Коли дійде до напівготовності, - виймаємо і охолоджуємо.

3. Буряк нарізаємо соломкою, і відправимо на сковороду разом з оцтом і томатною пастою.

4. Сало ріжемо кубиками, і обсмажуємо разом з буряком. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо на маленькому вогні 15-20 хвилин.

5. Тим часом саме встигнете порізати цибулю і моркву дрібною соломкою. Обсмажити і їх разом з іншими овочами.

6. Картопля моєму. Чистим, і докидає до вже готового бульйону. Варимо до готовності.

7. Тепер і зовсім все просто, - весь вміст сковорідки висипаємо в каструлю, і ретельно перемішуємо.

8. Додамо трохи цукру, солі і перцю, - все на ваш смак. Добре було б також і зелені свіжої додати.

9. Поки борщ доходить, нарізаємо сосиски кругляшками, і обсмажуємо до апетитної скориночки все на тій же сковороді.

Готово! Тепер насипайте борщ по тарілках, а зверху додайте підсмажені сосиски. Смакота неймовірна, спробуйте!

Схожі рецепти