Борщ по-львівськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування борщу по-львівськи я часто про себе називаю "чоловічим", - адже це дуже проста, швидка, але в той же час неймовірно ситна, жирна і смачна варіація всіма улюбленої страви!
Щось мені підказує, що цей простий рецепт борщу по-львівськи все ж не можна віднести до традиційних страв Львівської кухні, але ж від цього менш смачним це блюдо не ставати, повірте! Варто вже дізнатися, як зробити борщ по-львівськи, правда?
1. Ставимо варитися бульйон на м'ясі, як зазвичай. Не забудьте знімати пінки в процесі.
2. Паралельно ставимо відварюватися буряк. Коли дійде до напівготовності, - виймаємо і охолоджуємо.
3. Буряк нарізаємо соломкою, і відправимо на сковороду разом з оцтом і томатною пастою.
4. Сало ріжемо кубиками, і обсмажуємо разом з буряком. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо на маленькому вогні 15-20 хвилин.
5. Тим часом саме встигнете порізати цибулю і моркву дрібною соломкою. Обсмажити і їх разом з іншими овочами.
6. Картопля моєму. Чистим, і докидає до вже готового бульйону. Варимо до готовності.
7. Тепер і зовсім все просто, - весь вміст сковорідки висипаємо в каструлю, і ретельно перемішуємо.
8. Додамо трохи цукру, солі і перцю, - все на ваш смак. Добре було б також і зелені свіжої додати.
9. Поки борщ доходить, нарізаємо сосиски кругляшками, і обсмажуємо до апетитної скориночки все на тій же сковороді.
Готово! Тепер насипайте борщ по тарілках, а зверху додайте підсмажені сосиски. Смакота неймовірна, спробуйте!
- М'ясо на кісточці - 500 грам
- Буряк - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Сосиски - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сало - 50 грам
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Ставимо варитися бульйон на м'ясі, як зазвичай. Не забудьте знімати пінки в процесі.
2. Паралельно ставимо відварюватися буряк. Коли дійде до напівготовності, - виймаємо і охолоджуємо.
3. Буряк нарізаємо соломкою, і відправимо на сковороду разом з оцтом і томатною пастою.
4. Сало ріжемо кубиками, і обсмажуємо разом з буряком. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо на маленькому вогні 15-20 хвилин.
5. Тим часом саме встигнете порізати цибулю і моркву дрібною соломкою. Обсмажити і їх разом з іншими овочами.
6. Картопля моєму. Чистим, і докидає до вже готового бульйону. Варимо до готовності.
7. Тепер і зовсім все просто, - весь вміст сковорідки висипаємо в каструлю, і ретельно перемішуємо.
8. Додамо трохи цукру, солі і перцю, - все на ваш смак. Добре було б також і зелені свіжої додати.
9. Поки борщ доходить, нарізаємо сосиски кругляшками, і обсмажуємо до апетитної скориночки все на тій же сковороді.
Готово! Тепер насипайте борщ по тарілках, а зверху додайте підсмажені сосиски. Смакота неймовірна, спробуйте!