Тушкована капуста для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування тушкованої капусти для схуднення сподобається в першу чергу тим, хто прагне хоч і схуднути, але зберегти здоров'я і нормальний обмін речовин. Корисне і легке блюдо!
Рецепт приготування тушкованої капусти для схуднення перед вами. Рекомендую обов'язково хоч раз в тиждень їсти це блюдо. За своєю дією воно подібно щітці - прискорює метаболізм і ефективно очищає ваш організм від шлаків. При цьому - смачно, ситно і з мінімальними калоріями! рекомендую!
- Капуста - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Чорнослив - 50 грам
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. На сковороді в невеликій кількості рослинного масла обсмажити подрібнені цибулю і моркву.
2. Додамо капусту і трохи води, починаємо гасити під кришкою. Паралельно окропом заллємо чорнослив, щоб він розм'як.
3. Додамо тепер в сковороду чорнослив і томатну пасту, а далі вже тушкуємо до готовності капусти. Вона повинна стати ароматної, бурою і дуже м'якою. У мене на це йде приблизно 40 хвилин.
4. Все готово! Смачного!