Тріска відварна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.
Думаєте, тільки в магазині можна купити смачну, тане в роті, ароматну рибку? А ось і ні! Я із задоволенням розповім, як приготувати тріску відварну, смачну! Відмінне доповнення до гарнірів!
Опис приготування:
Перед вами рецепт приготування тріски відвареної, смачною і ніжною. Додайте до такої рибку маринований цибулька і зелень, і її подавайте разом з улюбленим гарніром. Спробуйте і не відмовляйте собі в задоволенні поласувати смачненьке рибкою!
- Вода - 4 склянки
- Лавровий лист - 4-5 штук
- Перець горошком - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Лихоманка - 1-2 штук
1. У воду помістимо сіль, перець і лавровий лист. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, щоб сіль розчинилася.
2. Закладаємо рибку і зменшуємо вогонь.
3. Варимо приблизно 10 хвилин на маленькому вогні, а потім відкидаємо на друшляк і чекаємо, щоб вода стекла.
4. Подаємо в охолодженому вигляді, додаємо зелень і цибулю. Смачного!