Рецепт Тріска відварна фото

Тріска відварна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Думаєте, тільки в магазині можна купити смачну, тане в роті, ароматну рибку? А ось і ні! Я із задоволенням розповім, як приготувати тріску відварну, смачну! Відмінне доповнення до гарнірів!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування тріски відвареної, смачною і ніжною. Додайте до такої рибку маринований цибулька і зелень, і її подавайте разом з улюбленим гарніром. Спробуйте і не відмовляйте собі в задоволенні поласувати смачненьке рибкою!

  • Вода - 4 склянки
  • Лавровий лист - 4-5 штук
  • Перець горошком - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Лихоманка - 1-2 штук
тріска відварна - фото крок 1
1. У воду помістимо сіль, перець і лавровий лист. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, щоб сіль розчинилася.
тріска відварна - фото крок 2
2. Закладаємо рибку і зменшуємо вогонь.
тріска відварна - фото крок 3
3. Варимо приблизно 10 хвилин на маленькому вогні, а потім відкидаємо на друшляк і чекаємо, щоб вода стекла.
тріска відварна - фото крок 4
4. Подаємо в охолодженому вигляді, додаємо зелень і цибулю. Смачного!

Схожі рецепти