Рецепт Відварна тріска фото

Відварна тріска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

З кожним днем ​​все більше людей дотримуються здорового харчування. Ця тенденція радує. Сподіваюся, і я коли-небудь до цього прийду, але поки не виходить. Відварна тріска - поки все, на що я здатна.

Опис приготування:

Але це не означає, що я не знаю корисних рецептів. Я їх роблю, причому досить часто. Для вас я підготувала інструкцію того, як приготувати відварну тріску. Ніжна риба - це завжди смачно, особливо, коли її смак сильно не перебивається. Таке гаряче можна порадити і для дитячого харчування, тільки тоді приберіть майже всі приправи.

  • Лихоманка - 800 грам (філе)
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Петрушка свіжа - 4 штуки
  • Кріп свіжий - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Приправа для риби - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
відварна тріска - фото крок 1
Тріску промийте, обсушити і розділіть на 4 шматка.
відварна тріска - фото крок 2
Рибу полийте лимонним соком, приправити сіллю, розподіліть по її поверхні приправу.
відварна тріска - фото крок 3
Морква почистіть, помийте і наріжте тонкими стрічками за допомогою овочерізки.
відварна тріска - фото крок 4
Chesnok чистий, раздавите зубчики, щоб пішов сік.
відварна тріска - фото крок 5
Візьміть 4 поліетиленові пакети, розподіліть всі інгредієнти на рівні частини, уклавши в кожен. Тобто. По шматочку риби, по гілочці петрушки і кропу, по зубчику часнику, по 10 г. Масла, по часточці лимона, по одному лаврового листа і по жменьці морквини.
відварна тріска - фото крок 6
Закип'ятіть велику кількість води. Опустіть в неї пакети, залишивши кінці зовні. Варіть протягом 10 хвилин на середньому вогні.
відварна тріска - фото крок 7
Готову страву дістаньте з пакетиків і подавайте порційно. Смачного!

Схожі рецепти