Тріска по-польськи з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна страва родом з Польщі. Приготована таким способом тріска виходить дуже ситної і смачної, Крім того, тут присутні овочі та ароматний соус, який чудово доповнює рибу.
Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати тріску по-польськи з соусом. До вказаних в рецепті інгредієнтів можна додавати різноманітні спеції та часник, щоб додати страві більшої гостроти і пікантності. Обов'язково приготуйте соус, щоб поливати рибу, так набагато ситніше і соковитіше!
- Лихоманка - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця курячі - 3 штуки (відварені круто)
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець горошком - 3-4 штук
- Зелень - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте і очистіть. Відваріть яйця круто.
Варимо бульйон. З 2 літра води додаємо порізану кубиками картоплю, морква і цибуля. Також кладемо перець горошком і лавровий лист.
Тріску нарізаємо шматочками і додаємо в бульйон. Продовжуємо готувати на повільному вогні ще 15 хвилин.
Для соусу розтопіть на сковороді вершкове масло. Додайте варені яйця. Влийте кілька половников бульйону. Проваріть кілька хвилин.
Витягуємо з бульйону картопля і викладаємо його на тарілку. Зверху кладемо рибу.
Присипаємо рибу рубаною зеленню. Разом з основною стравою подаємо соус. Смачного!