Рецепт Тріска по-польськи з соусом фото

Тріска по-польськи з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачна страва родом з Польщі. Приготована таким способом тріска виходить дуже ситної і смачної, Крім того, тут присутні овочі та ароматний соус, який чудово доповнює рибу.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати тріску по-польськи з соусом. До вказаних в рецепті інгредієнтів можна додавати різноманітні спеції та часник, щоб додати страві більшої гостроти і пікантності. Обов'язково приготуйте соус, щоб поливати рибу, так набагато ситніше і соковитіше!

  • Лихоманка - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйця курячі - 3 штуки (відварені круто)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Перець горошком - 3-4 штук
  • Зелень - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
тріска по-польськи з соусом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі промийте і очистіть. Відваріть яйця круто.
тріска по-польськи з соусом - фото крок 2
Варимо бульйон. З 2 літра води додаємо порізану кубиками картоплю, морква і цибуля. Також кладемо перець горошком і лавровий лист.
тріска по-польськи з соусом - фото крок 3
Тріску нарізаємо шматочками і додаємо в бульйон. Продовжуємо готувати на повільному вогні ще 15 хвилин.
тріска по-польськи з соусом - фото крок 4
Для соусу розтопіть на сковороді вершкове масло. Додайте варені яйця. Влийте кілька половников бульйону. Проваріть кілька хвилин.
тріска по-польськи з соусом - фото крок 5
Витягуємо з бульйону картопля і викладаємо його на тарілку. Зверху кладемо рибу.
тріска по-польськи з соусом - фото крок 6
Присипаємо рибу рубаною зеленню. Разом з основною стравою подаємо соус. Смачного!

Схожі рецепти