Тріска по-польськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікавий рецепт приготування тріски - рибні рулетики з овочами. Спробуйте і переконайтеся самі - впевнена, простий рецепт тріски по-польськи вам сподобається!
Польща - близький сусід Росії, тому польська кухня звична і зрозуміла російській людині. Особливо славиться польська кухня приготуванням риби і різних до неї соусів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати тріску по-польськи. Рецепт цей простий і зрозумілий. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 7 рулетиков. Читайте рецепт тріски по-польськи з фото!
Отже, як приготувати тріску по-польськи?
1. Готуємо рулетики. Філе тріски подрібнюємо міксером або блендером. Масу заправляємо сіллю, перцем і лимонним соком. Вбиваємо яйце, дрібно нарізаний кріп (попередньо промитий і просушений), гарненько перемішуємо. Потім додаємо борошно і перемішуємо ще раз. Ми залишаємо на 15 хвилин.
2. З отриманого фаршу готуємо довгасті кругляши, довжиною 8 і товщиною 3 см. Укладаємо їх в посуд для приготування на пару, на фольгу, змащену маслом (1 чайної ложки буде достатньо). Готуються наші так звані рулетики 20 хвилин.
3. Готуємо салат з шпинату. Чистимо і подрібнюємо цибулю і часник. Обсмажуємо на ложці олії до прозорості. Додаємо промитий і просушений шпинат в сковороду, смажимо пару хвилин, потім додаємо сіль, перець, оцет, порізані половинками помідори.
4. Викладаємо салат на порційні тарілки, зверху - рибу.
Смачного!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 1/2 пучка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (свіжовичавлений)
- Сіль, чорний перець - - За смаком
- Шпинат - 150 грам
- Помідори черрі - 8 штук
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
Отже, як приготувати тріску по-польськи?
1. Готуємо рулетики. Філе тріски подрібнюємо міксером або блендером. Масу заправляємо сіллю, перцем і лимонним соком. Вбиваємо яйце, дрібно нарізаний кріп (попередньо промитий і просушений), гарненько перемішуємо. Потім додаємо борошно і перемішуємо ще раз. Ми залишаємо на 15 хвилин.
2. З отриманого фаршу готуємо довгасті кругляши, довжиною 8 і товщиною 3 см. Укладаємо їх в посуд для приготування на пару, на фольгу, змащену маслом (1 чайної ложки буде достатньо). Готуються наші так звані рулетики 20 хвилин.
3. Готуємо салат з шпинату. Чистимо і подрібнюємо цибулю і часник. Обсмажуємо на ложці олії до прозорості. Додаємо промитий і просушений шпинат в сковороду, смажимо пару хвилин, потім додаємо сіль, перець, оцет, порізані половинками помідори.
4. Викладаємо салат на порційні тарілки, зверху - рибу.
Смачного!