Рецепт Тріска по-польськи фото

Тріска по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Дуже цікавий рецепт приготування тріски - рибні рулетики з овочами. Спробуйте і переконайтеся самі - впевнена, простий рецепт тріски по-польськи вам сподобається!

Опис приготування:

Польща - близький сусід Росії, тому польська кухня звична і зрозуміла російській людині. Особливо славиться польська кухня приготуванням риби і різних до неї соусів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати тріску по-польськи. Рецепт цей простий і зрозумілий. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 7 рулетиков. Читайте рецепт тріски по-польськи з фото!

Отже, як приготувати тріску по-польськи?

1. Готуємо рулетики. Філе тріски подрібнюємо міксером або блендером. Масу заправляємо сіллю, перцем і лимонним соком. Вбиваємо яйце, дрібно нарізаний кріп (попередньо промитий і просушений), гарненько перемішуємо. Потім додаємо борошно і перемішуємо ще раз. Ми залишаємо на 15 хвилин.

2. З отриманого фаршу готуємо довгасті кругляши, довжиною 8 і товщиною 3 см. Укладаємо їх в посуд для приготування на пару, на фольгу, змащену маслом (1 чайної ложки буде достатньо). Готуються наші так звані рулетики 20 хвилин.

3. Готуємо салат з шпинату. Чистимо і подрібнюємо цибулю і часник. Обсмажуємо на ложці олії до прозорості. Додаємо промитий і просушений шпинат в сковороду, смажимо пару хвилин, потім додаємо сіль, перець, оцет, порізані половинками помідори.

4. Викладаємо салат на порційні тарілки, зверху - рибу.

Смачного!

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (свіжовичавлений)
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
  • Шпинат - 150 грам
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
Польща - близький сусід Росії, тому польська кухня звична і зрозуміла російській людині. Особливо славиться польська кухня приготуванням риби і різних до неї соусів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати тріску по-польськи. Рецепт цей простий і зрозумілий. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 7 рулетиков. Читайте рецепт тріски по-польськи з фото!

Отже, як приготувати тріску по-польськи?

1. Готуємо рулетики. Філе тріски подрібнюємо міксером або блендером. Масу заправляємо сіллю, перцем і лимонним соком. Вбиваємо яйце, дрібно нарізаний кріп (попередньо промитий і просушений), гарненько перемішуємо. Потім додаємо борошно і перемішуємо ще раз. Ми залишаємо на 15 хвилин.

2. З отриманого фаршу готуємо довгасті кругляши, довжиною 8 і товщиною 3 см. Укладаємо їх в посуд для приготування на пару, на фольгу, змащену маслом (1 чайної ложки буде достатньо). Готуються наші так звані рулетики 20 хвилин.

3. Готуємо салат з шпинату. Чистимо і подрібнюємо цибулю і часник. Обсмажуємо на ложці олії до прозорості. Додаємо промитий і просушений шпинат в сковороду, смажимо пару хвилин, потім додаємо сіль, перець, оцет, порізані половинками помідори.

4. Викладаємо салат на порційні тарілки, зверху - рибу.

Смачного!

Схожі рецепти