Тріска під хлібно-сирної скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Тріска під хлібно-сирної скоринкою - це дуже ефективний спосіб смачно і швидко приготувати філе тріски. Якщо в наявності є філе тріски - сміливо озбройтесь рецептом і готуйте!
Тріска під хлібно-сирної скоринкою - це моє найулюбленіше з серії швидко-просто-смачно. На приготування страви йде всього 30 хвилин і лічені інгредієнти, проте виходить воно дуже навіть гідним. А вже якщо приготовлений таким чином тріску запивати хорошим білим сухим вином - взагалі дуже гарний вечерю виходить Удачі в приготуванні!
- Гарячкові файл - 2 штуки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Пармезан - 60 грам
- Крихти хлібні - 60 грам
- Часник - 2 зубчики
- Гілки чебрецю - 2 штуки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
Філе тріски потрібно гарненько промити, потім обсушити, скропити лимонним соком і посолити. Ми залишаємо хвилин на 10-15.
Всі інгредієнти для панірування - це сир, хлібні крихти, часник і чебрець - складаємо в чашу блендера.
Подрібнюємо до консистенції крихти.
Беремо сковороду, розігріваємо в ній оливкове масло, обсмажуємо філе тріски (без панірування) до легкої рум'яної скоринки з обох сторін.
Знімаємо сковороду з вогню, щедро засипаємо рибу приготовленої хлібно-сирної крихтою, і ставимо сковорідку (або форму для випікання) в духовку.
Запікаємо близько 15 хвилин при 200 градусах. Скоринка за цей час повинна гарненько підрум'янитися, а риба повністю приготуватися.
Дістаємо рибу з духовки, перекладаємо на тарілки і подаємо з улюбленим гарніром або салатом. Смачного!