Рецепт Куряче філе під сирної кіркою фото

Куряче філе під сирної кіркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Сир , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Скільки страв з курячого філе ви знаєте? У мене таких набереться близько 100, а можливо, і більше. Ось один з таких рецептів, як приготувати куряче філе під сирної кіркою, яке запікаю в духовці.

Опис приготування:

Замість курячого м'ясо можете використовувати яловичину або свинину, а також індиче м'ясо. Краще взяти тільки м'якоть, так набагато зручніше їсти страву. Сирну кірку зробіть з твердого або плавленого сиру, додайте до неї свіжу зелень, різні спеції за смаком. Їжте блюдо гарячим, через пару хвилин після запікання.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Зелень - 0, 5 пучка
  • Розмарин сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 1
1. Вимиту курячу грудку наріжте невеликими шматочками.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 2
2. Змішайте м'ясо зі столовою ложкою рослинного масла, сіллю, меленим перцем і сушеним розмарином. Викладіть грудку на дно форми для запікання.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 3
3. Твердий сир натріть на крупній тертці.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 4
4. У миску до сиру влийте вершки і перемішайте.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 5
5. Отриману масу викладіть поверх курячого м'ясо в форму рівномірним шаром.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 6
6. Надішліть форму в розігрітий до 180-200 градусів духовку на 20-30 хвилин, щоб утворилася скоринка.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 7
7. Вимийте і подрібніть зелень.
куряче філе під сирної кіркою - фото крок 8
8. Готове м'ясо дістаньте з духовки і розріжте. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

Схожі рецепти