Рецепт Курка під сирною скоринкою фото

Курка під сирною скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряча грудка , Козиний сир
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Чи любите ви поєднання курячого філе з сиром так, як люблю його я? А якщо додати до цього хрустку панірування? Вже слинки побігли! Пора йти на кухню і творити новий рецепт. Читайте і приступайте!

Опис приготування:

У покроковому рецепті описано, як приготувати курку під сирною скоринкою з картоплею і морквяним пюре. А також до цього додамо вершковий соус. Блюдо досить просте, але на вигляд не скажеш. Дивіться, як все шедеврально виглядає! Підійде варіант для звичайної вечері, романтичного вечора і невеликого свята.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Козиний сир - 30 грам
  • Морква - 240 грам
  • Згущене молоко без цукру - 150 мілілітрів (або жирні вершки)
  • Панірувальні сухарі - 60 грам
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
курка під сирною скоринкою - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти. Морква почистіть і наріжте на товсті кружки. Подрібніть петрушку і часник. Картопля нарубати великими кубиками. Сухарі обсмажте 40 секунд на сухій сковороді, а потім перетріть їх з сиром, сіллю, перцем і здебільшого петрушки.
курка під сирною скоринкою - фото крок 2
2. Після цього в розігрітій олії обсмажте картоплю 5 хвилин, а потім переставте сковороду в духовку на 23 хвилини при 200 градусах. Потім додайте сіль і перець, перемішайте.
курка під сирною скоринкою - фото крок 3
3. Тим же часом на грудку зверху викладіть панірувальну суміш. Далі запікайте курку протягом 17 хвилин в духовці.
курка під сирною скоринкою - фото крок 4
4. Після цього закип'ятіть близько 2-х літрів води. Додайте в неї морква. Варіть овочі 13 хвилин до м'якості. Потім злийте воду. Додайте 1 ст. Ложку вершків і трохи масла, а також сіль і перець. Перетворіть інгредієнти в пюре.
курка під сирною скоринкою - фото крок 5
5. Зробіть соус. У глибокій сковороді розігрійте протягом 30 секунд масло з часником. Далі влийте вершки. Варіть соус 4 хвилини, помішуючи. В кінці додайте петрушку і масло. Швидко перемішайте.
курка під сирною скоринкою - фото крок 6
6. Подавайте курку з пюре і картоплею, полив її соусом. Смачного!

Схожі рецепти