Рецепт Торт «Опале листя» фото

Торт «Опале листя»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Смородина , Чорна смородина
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Чудовий домашній торт"Опале листя" підкорить вас своїм зовнішнім виглядом і бездоганним смаком. В основі - шоколадні коржі, а всередині і зверху - ніжний крем зі смородини і вершків.

Опис приготування:

Припускаю, що назва торта"Опале листя" виникло у зв'язку з тим, що коржі зовні нагадують листочки, падаючі восени з дерев. Готовий торт виходить дуже смачним і насиченим, до того ж готується дуже легко. Рекомендую використовувати цей простий рецепт приготування торта"Опале листя" . Сподіваюся, Вам сподобається!

  • Цукор - 300 грам(+ 220 грамів в крем)
  • Крем - 100 грам(+ 500 грамів в крем)
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 250 грам
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Смородина чорна - 1/2 склянки
  • Шоколад гіркий - 40 грам
торт
Збиваємо яйця з 300 грамами цукру.
торт
Введіть 100 грамів сметани, какао-порошок і соду (гаситься оцтом). Перемішайте, починайте додавати борошно, поступово замішуючи тісто.
торт
Тісто виходить густим, по консистенції нагадує сметану. Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо невеликі кружечки тесту. Випікаємо в духовці 10-15 невеликих коржів.
торт
Готовий крем. Смородину розморожуємо і подрібнюємо в блендері, затем перетираем через сито.
торт
Збиваємо сметану з цукром і смородиною до однорідної маси.
торт
Остиглі коржі мачає в крем і викладаємо гіркою на блюдо.
торт
Заливаємо кремом і розтопленим шоколадом. Ставимо тортик в холодильник на 3 години для застигання.
торт
Смачного!

Схожі рецепти