Рецепт Торт «Леді Балтімор» фото

Торт «Леді Балтімор»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Молоко , Ізюм
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Смачний, неймовірно ніжний і дуже ошатний торт"Леді Балтімор" в домашніх умовах? Чому б і ні, вирішила я, і приготувала таку красу! Спробуйте і ви, це не дуже складно і дуже смачно!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати торт"Леді Балтімор" ! ніжний, білосніжний і дуже красивий: це як раз той випадок, коли торт стане справжньою окрасою вашого святкового столу!

  • Борошно - 3 склянки
  • Молоко - 1.3 склянки
  • Журавлина sushenaya - 1/4 склянки
  • Інжир сушений - 1/2 склянки
  • Горіхи волоські - 1/2 склянки
  • Цукор - 3 склянки (в вершках - 2 склянки, в тісто - один)
  • Ізюм - 0.5 склянки
  • Яйця - 10 штук (тільки білки)
  • Вершкове масло - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 4 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 6 чайних ложок (половина в коржі, половина крем)
  • Ром - 1/4 склянки
торт
1. Змішаємо борошно і розпушувач, потім додамо молоко і ваніль. Це основа для коржів. Окремо збиваємо масло з цукром до однорідності, а ще окремо - 6 білків до гострих піків. Змішаємо все разом, додамо ваніль і запекти коржі приблизно 25 хвилин при 180 градусах.
торт
2. Цукор, що з невеликим додаванням води (трохи більше половини склянки) і залишилася ваніллю на маленькому вогні розтопити, як ніби робимо карамель. Решта білки теж збиваємо до гострих піків. Потім акуратно з'єднаємо суміш. Ізюм замочимо в ромі, всю решту начинку дрібно поріжемо. Додамо приблизно в 2/3 крему.
торт
3. Крем, який тепер з сухофруктами, ми рівномірно розподіляємо по коржам, накладаючи їх один на одного. Самі коржі можна розрізати ще на кілька, щоб був повноцінний багатошаровий торт.
торт
4. А той крем, що залишився білим, разравниваем тепер зверху і з боків торта. Остудити і потримаємо в холодильнику торт приблизно 4 годину, щоб білкова маса застигла.
торт
5. Я вирішила коржі не розділяти, а зробити один товстий шар крему. Готово! Смачного!

Схожі рецепти