Рецепт Салат «Леді» з куркою фото

Салат «Леді» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хочу вам розповісти новий і оригінальний рецепт приготування салату"Леді" з куркою. Виходить блюдо не тільки смачне, але і дуже красиве на вигляд. Готується просто! Спробуйте, рекомендую!

Опис приготування:

Зізнаюся чесно - я цей класичний рецепт салату"Леді" з куркою обожнюю не стільки за сам салат (хоча, звичайно ж, він дуже смачний! ), скільки за цю чудову"кошичок" , в якій він подається! Так що розповім, як приготувати салат"Леді" з куркою - сподіваюся, вам теж дуже сподобається!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Крем - 200 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Тісто листкове - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Яйця - 4 штуки
  • Виноград - 10 штук
салат
1. Гриби і курку ріжемо шматочками і обсмажити в спеціях і гірчиці. Остудити і складаємо на дно салатниці. Сюди ж - варені яйця.
салат
2. Коли вже всі інгредієнти охололи - додамо тертий сир, виноград, спеції. Перемішаємо.
салат
3. Тепер - найцікавіше. Тісто розморозимо, розгортаємо, робимо надрізи, акуратно обгортають який-небудь круглий предмет. Я для цих цілей запікала яблуко в фользі. У духовці чекаємо, поки"сіточка" не затвердеет.
салат
4. Підготовлений салат заправимо йогуртом, викладаємо акуратно в нашу"сіточку" . Охолоджуємо і можна подавати!

Схожі рецепти