Салат «Леді» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти новий і оригінальний рецепт приготування салату "леді" з куркою. Виходить блюдо не тільки смачне, але і дуже красиве на вигляд. Готується просто! Спробуйте, рекомендую!
Зізнаюся чесно - я цей класичний рецепт салату "леді" з куркою обожнюю не стільки за сам салат (хоча, звичайно ж, він дуже смачний! ), скільки за цю чудову "кошичок", в якій він подається! Так що розповім, як приготувати салат "леді" з куркою - сподіваюся, вам теж дуже сподобається!
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Тісто листкове - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Яйця - 4 штуки
- Виноград - 10 штук
1. Гриби і курку ріжемо шматочками і обсмажити в спеціях і гірчиці. Остудити і складаємо на дно салатниці. Сюди ж - варені яйця.
2. Коли вже всі інгредієнти охололи - додамо тертий сир, виноград, спеції. Перемішаємо.
3. Тепер - найцікавіше. Тісто розморозимо, розгортаємо, робимо надрізи, акуратно обгортають який-небудь круглий предмет. Я для цих цілей запікала яблуко в фользі. У духовці чекаємо, поки "сіточка" не затвердеет.
4. Підготовлений салат заправимо йогуртом, викладаємо акуратно в нашу "сіточку" . Охолоджуємо і можна подавати!