Рецепт Салат «Моя прекрасна леді» фото

Салат «Моя прекрасна леді»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Швидкий, апетитний і дуже цікавий на смак салат"Моя прекрасна леді" в домашніх умовах стане справжньою знахідкою для тих, хто любить готувати швидко і просто.

Опис приготування:

Салат"Моя прекрасна леді" в домашніх умовах можна сміливо назвати легким і смачним перекусом на швидку руку.

1. Для початку необхідно нарізати хліб тонкими смужками і відправити на сковороду або деко, щоб трохи підсушити. При бажанні сухарики можна зробити пікантними, додавши під час смаження пропущений через прес часник, наприклад.

2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Ковбасу і маринований огірок потрібно нарізати тонкою соломкою і відправити в салатник.

3. Кукурудзу і горошок відкинути на друшляк, щоб стік маринад.

4. Очистити моркву і натерти на середній терці (можна використовувати терку для корейської моркви).

5. З'єднати в салатник всі інгредієнти і перемішати.

6. Додати дрібку перцю і заправити сметаною до смаку. Також в рецепт приготування салату"Моя прекрасна леді" можна використовувати майонез.

7. Сухариками можна прикрасити салат зверху, але щоб вони не розмокали, краще подавати їх на окремій тарілці.

  • Ковбаса - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Маринований огірок - 2-3 штук
  • Горошок консервований - 150 грам
  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Крем - 1 За смаком
  • Перець - 1 щіпка
Салат"Моя прекрасна леді" в домашніх умовах можна сміливо назвати легким і смачним перекусом на швидку руку.

1. Для початку необхідно нарізати хліб тонкими смужками і відправити на сковороду або деко, щоб трохи підсушити. При бажанні сухарики можна зробити пікантними, додавши під час смаження пропущений через прес часник, наприклад.

2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Ковбасу і маринований огірок потрібно нарізати тонкою соломкою і відправити в салатник.

3. Кукурудзу і горошок відкинути на друшляк, щоб стік маринад.

4. Очистити моркву і натерти на середній терці (можна використовувати терку для корейської моркви).

5. З'єднати в салатник всі інгредієнти і перемішати.

6. Додати дрібку перцю і заправити сметаною до смаку. Також в рецепт приготування салату"Моя прекрасна леді" можна використовувати майонез.

7. Сухариками можна прикрасити салат зверху, але щоб вони не розмокали, краще подавати їх на окремій тарілці.

Схожі рецепти