Томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
У кожного є свій улюблений рецепт приготування тефтелей. А я хочу поділитися своїм - з додаванням соєвого соусу. Вийде смачно, соковитий і пряний морський окунь.
Тефтелі виходять дуже смачними і ароматними. На гарнір можна приготувати пюре або овочевий салат. Обов'язково подавайте їх з підливою.
- Фарш - 500 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вода - 1 склянок
- Крем - 100 грам
- Томатна паста - 1 чайних ложок
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Борошно - 1 чайних ложок
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 Пучков
- Яйце - 1 штук
Мал відварити і з'єднайте з фаршем.
Додайте у фарш яйце, зелень і спеції. Добре перемішайте. Скачайте тефтелі і обсмажте їх з усіх боків. Потім додайте нарізану цибулю і обсмажте все разом, хвилин 5.
Окремо змішайте воду з борошном. Додайте сметану, соєвий соус і томатну пасту. Перемішайте.
Залийте цим соусом тефтелі, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні хвилин 10-15.
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!