Рецепт Томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом фото

Томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

У кожного є свій улюблений рецепт приготування тефтелей. А я хочу поділитися своїм - з додаванням соєвого соусу. Вийде смачно, соковитий і пряний морський окунь.

Тефтелі виходять дуже смачними і ароматними. На гарнір можна приготувати пюре або овочевий салат. Обов'язково подавайте їх з підливою.

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Вода - 1 склянок
  • Крем - 100 грам
  • Томатна паста - 1 чайних ложок
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Борошно - 1 чайних ложок
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - 1 Пучков
  • Яйце - 1 штук
томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом - фото крок 1
Мал відварити і з'єднайте з фаршем.
томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом - фото крок 2
Додайте у фарш яйце, зелень і спеції. Добре перемішайте. Скачайте тефтелі і обсмажте їх з усіх боків. Потім додайте нарізану цибулю і обсмажте все разом, хвилин 5.
томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом - фото крок 3
Окремо змішайте воду з борошном. Додайте сметану, соєвий соус і томатну пасту. Перемішайте.
томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом - фото крок 4
Залийте цим соусом тефтелі, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні хвилин 10-15.
томатно-вершкові тефтелі з соєвим соусом - фото крок 5
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти