Рецепт Тефтелі в томатно-сметанному соусі фото

Тефтелі в томатно-сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Тефтелі

Тефтелі - улюблене багатьма домашнє блюдо, яке можна приготувати самим різним способом. Їх можна гасити, смажити, запікати, готувати на пару. Я ж пропоную тефтелі в томатно-сметанному соусі.

Чудові тефтелі з фаршу в томатно-сметанному соусі. Разом з якимось гарніром, наприклад, гречкою або пюре, ці тефтелі дуже добре підійдуть в якості другої страви. Тефтелі приготувати досить просто, як ви, напевно, помітили, всі рецепти здаються складними доти, поки не попробуещь приготувати сам. Так що дерзайте!

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 100 грам
  • Кнопка - 1/3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Крем - 300 грам
  • Томатна паста - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - - За смаком
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 1
1.Змочуємо в молоці шматочки батона.
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 2
2. Варимо до напівготовності рис.
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 3
3. Змішуємо рис і батон з фаршем, додаємо яйце, сіль, перець. Перемішуємо до однорідної маси
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 4
4. Формуємо з фаршу невеликі тефтелі і кладемо в глибоку сковороду.
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 5
5. Змішуємо сметану і томатний соус.
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 6
6. Поливаємо тефтелі соусом і тушкуємо на невеликому вогні 12-15 хвилин
тефтелі в томатно-сметанному соусі - фото крок 7
7. Подавати можна з будь-яким гарніром .
Смачного!

Схожі рецепти