Тефтелі в томатно-сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі - улюблене багатьма домашнє блюдо, яке можна приготувати самим різним способом. Їх можна гасити, смажити, запікати, готувати на пару. Я ж пропоную тефтелі в томатно-сметанному соусі.
Чудові тефтелі з фаршу в томатно-сметанному соусі. Разом з якимось гарніром, наприклад, гречкою або пюре, ці тефтелі дуже добре підійдуть в якості другої страви. Тефтелі приготувати досить просто, як ви, напевно, помітили, всі рецепти здаються складними доти, поки не попробуещь приготувати сам. Так що дерзайте!
- Фарш - 500 грам
- Мал - 100 грам
- Кнопка - 1/3 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Крем - 300 грам
- Томатна паста - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - - За смаком
1.Змочуємо в молоці шматочки батона.
2. Варимо до напівготовності рис.
3. Змішуємо рис і батон з фаршем, додаємо яйце, сіль, перець. Перемішуємо до однорідної маси
4. Формуємо з фаршу невеликі тефтелі і кладемо в глибоку сковороду.
5. Змішуємо сметану і томатний соус.
6. Поливаємо тефтелі соусом і тушкуємо на невеликому вогні 12-15 хвилин
7. Подавати можна з будь-яким гарніром .
Смачного!
Смачного!