Голубці в томатно-сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, домашні голубці в томатно-сметанному соусі виходять дуже смачні. У цьому рецепті я відкрию вам маленький секрет, як приготувати їх без відварювання капусти. Беріть на замітку!
Голубці в томатно-сметанному соусі - дуже смачне і ситне блюдо. Відмінний варіант для сімейної вечері в колі сім'ї. Спробуйте, рідні точно будуть в захваті!
- Капуста білокачанна - 1 штука (середній качан)
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Мал - 80 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Аджика - За смаком
- Зелень сушена - 1 Чайна ложка
- Крем - 250 грам(25% жирності)
- Томатна паста - 90 грам
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Відваріть рис в підсоленій воді до напівготовності, приблизно 10-15 хвилин. Злийте воду і промийте рис. Дайте воді повністю стекти.
Моркву і цибулю почистіть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю порізати на шматочки. Обсмажте їх в рослинному маслі протягом 5 хвилин.
Промийте та висушіть капусту. Видаліть верхні і пошкоджені листя. Покладіть в мікрохвильову піч і включіть на 15 хвилин з найбільшою потужністю. Після видаліть м'які листи. Знову поставте в мікрохвильовку на 5 хвилин. Видаліть знову м'які листи. Продовжуйте так до потрібної кількості листя.
З'єднайте разом фарш, Мал, половину засмажкою, аджику, зелень, сіль і перець. Перемішайте.
Зріжте потовщення на капустяних листах і трохи відбийте.
Викладіть частина начинки на тонкий край листа.
Помістіть лист konvertom. Виконайте все теж саме з усіма листами і фаршем.
З'єднайте сметану, томатну пасту, що залишилася зажарку і перемішайте.
У глибокий посуд налийте половину соусу і викладіть все голубці.
Залийте голубці соусом.
Закрийте кришкою і тушкуйте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 90 хвилин.
Голубці подавайте гарячими.
Смачного!