Рецепт Голубці в томатно-сметанному соусі фото

Голубці в томатно-сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Білокачанна капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані, Голубці

Ніжні, домашні голубці в томатно-сметанному соусі виходять дуже смачні. У цьому рецепті я відкрию вам маленький секрет, як приготувати їх без відварювання капусти. Беріть на замітку!

Голубці в томатно-сметанному соусі - дуже смачне і ситне блюдо. Відмінний варіант для сімейної вечері в колі сім'ї. Спробуйте, рідні точно будуть в захваті!

  • Капуста білокачанна - 1 штука (середній качан)
  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Мал - 80 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Аджика - За смаком
  • Зелень сушена - 1 Чайна ложка
  • Крем - 250 грам(25% жирності)
  • Томатна паста - 90 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 2
Відваріть рис в підсоленій воді до напівготовності, приблизно 10-15 хвилин. Злийте воду і промийте рис. Дайте воді повністю стекти.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 3
Моркву і цибулю почистіть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю порізати на шматочки. Обсмажте їх в рослинному маслі протягом 5 хвилин.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 4
Промийте та висушіть капусту. Видаліть верхні і пошкоджені листя. Покладіть в мікрохвильову піч і включіть на 15 хвилин з найбільшою потужністю. Після видаліть м'які листи. Знову поставте в мікрохвильовку на 5 хвилин. Видаліть знову м'які листи. Продовжуйте так до потрібної кількості листя.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 5
З'єднайте разом фарш, Мал, половину засмажкою, аджику, зелень, сіль і перець. Перемішайте.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 6
Зріжте потовщення на капустяних листах і трохи відбийте.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 7
Викладіть частина начинки на тонкий край листа.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 8
Помістіть лист konvertom. Виконайте все теж саме з усіма листами і фаршем.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 9
З'єднайте сметану, томатну пасту, що залишилася зажарку і перемішайте.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 10
У глибокий посуд налийте половину соусу і викладіть все голубці.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 11
Залийте голубці соусом.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 12
Закрийте кришкою і тушкуйте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 90 хвилин.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 13
Голубці подавайте гарячими.
голубці в томатно-сметанному соусі - фото крок 14
Смачного!

Схожі рецепти