Індичка в томатно-сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва чудово підійде на вечерю для всієї родини. Усе, хто сидить на дієті або стежить за своєю фігурою, зверніть на нього увагу, адже воно не дуже калорійне, та й індичка вважається дієтичною.
Хочете дізнатися простий спосіб, як приготувати індичку в томатно-сметанному соусі? Просто прочитайте цей рецепт і дотримуйтесь інструкцій. М'ясо вийде ніжним, з пікантною кислинкою. Воно відмінно поєднується з кашами, макаронними виробами і легкими салатами.
- М'ясо індички - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком (сушений часник, кріп, петрушка, прованські трави)
Вимийте і наріжте філе індички на невеликі шматочки. Якщо у вас немає філе, ви можете взяти будь-яку частину птиці без кісточок. Якщо м'ясо було замороженим, попередньо розморозити його при кімнатній температурі.
Розжарити сковорідку, налийте на неї соняшникова олія. На сильному вогні обсмажте шматочки філе індички до рум'яної скоринки. Обережно, не пересушити ніжне філе.
Потім додайте до м'яса пару ложок томатної пасти, перемішайте. Якщо томатної пасти у вас під рукою не виявилося, можете використовувати томатний сік або простий кетчуп.
Додайте до м'яса в сковорідку сметану. Якщо ви вважаєте калорії, то вибирайте десятипроцентну сметану, а якщо хочете, щоб страва вийшла більш ласий, то можете брати молочний продукт 25-ти відсотків жирності.
Накрийте м'ясо кришкою, тушкуйте до готовності, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою, близько двадцяти хвилин. Подавайте з будь-яким гарніром і овочевим салатом. Смачного!