Рецепт Індичка в томатно-сметанному соусі фото

Індичка в томатно-сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Ця страва чудово підійде на вечерю для всієї родини. Усе, хто сидить на дієті або стежить за своєю фігурою, зверніть на нього увагу, адже воно не дуже калорійне, та й індичка вважається дієтичною.

Опис приготування:

Хочете дізнатися простий спосіб, як приготувати індичку в томатно-сметанному соусі? Просто прочитайте цей рецепт і дотримуйтесь інструкцій. М'ясо вийде ніжним, з пікантною кислинкою. Воно відмінно поєднується з кашами, макаронними виробами і легкими салатами.

  • М'ясо індички - 200 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком (сушений часник, кріп, петрушка, прованські трави)
індичка в томатно-сметанному соусі - фото крок 1
Вимийте і наріжте філе індички на невеликі шматочки. Якщо у вас немає філе, ви можете взяти будь-яку частину птиці без кісточок. Якщо м'ясо було замороженим, попередньо розморозити його при кімнатній температурі.
індичка в томатно-сметанному соусі - фото крок 2
Розжарити сковорідку, налийте на неї соняшникова олія. На сильному вогні обсмажте шматочки філе індички до рум'яної скоринки. Обережно, не пересушити ніжне філе.
індичка в томатно-сметанному соусі - фото крок 3
Потім додайте до м'яса пару ложок томатної пасти, перемішайте. Якщо томатної пасти у вас під рукою не виявилося, можете використовувати томатний сік або простий кетчуп.
індичка в томатно-сметанному соусі - фото крок 4
Додайте до м'яса в сковорідку сметану. Якщо ви вважаєте калорії, то вибирайте десятипроцентну сметану, а якщо хочете, щоб страва вийшла більш ласий, то можете брати молочний продукт 25-ти відсотків жирності.
індичка в томатно-сметанному соусі - фото крок 5
Накрийте м'ясо кришкою, тушкуйте до готовності, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою, близько двадцяти хвилин. Подавайте з будь-яким гарніром і овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти