Томатна м'ясна підлива з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і ароматна підлива для основного, щоденного меню нашої сім'ї. Дуже універсальне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру. М'ясо можна використовувати абсолютно будь-який.
Блюдо дуже універсальне і продукти взаємозамінні. Наприклад, замість лісових грибів можна взяти шампіньйони. Хоча лісові, все ж, ароматні… До овочів можна додати болгарський перець або кабачки, що теж буде дуже смачно!
- М'ясо - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Гриби лісові - 200 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Вода - 1 склянок
- Зелень - 1 Пучков
- Спеції - За смаком
М'ясо наріжте і добре обсмажте.
Додайте до м'яса лісові гриби. Тушкуйте все разом хвилин 20-30. Якщо є необхідність, можна додати трохи води.
В цей же час окремо обсмажують подрібнені цибулю і моркву.
До м'яса додайте нарізані помідори і томатну пасту. Перемішайте.
Окремо змішайте воду з борошном. Влийте до м'яса. Додайте обсмажені цибулю і моркву. За смаком додайте сіль і спеції. Все добре перемішайте. Доведіть до кипіння і посипте зеленню.
Усе! Ароматна і дуже смачна підлива готова!
Смачного!
Смачного!