Тісто для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте замісити тісто для спагетті самостійно, скориставшись цим рецептом, і ви переконаєтеся, наскільки якісніше і смачніше вироби з тіста, приготованого в домашніх умовах.
Перед вами максимально простий рецепт, подано детальну інформацію про, як приготувати тісто для спагетті. У ньому використовуються найдоступніші компоненти. Перш за все це мука, яйця і сіль. Коли в тісто додаються яйця, можна вбити одне яйце повністю і жовток другого яйця, тоді тісто буде пружним і додасть твердість, яка відрізняє спагетті. Вимісити тісто, треба обов'язково дати йому відстоятися (відпочити).
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Куряче яйце - 3 штуки
- Вода - 110 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки

1. Для замісу тіста візьміть і просійте борошно. Потім зробіть в гірці поглиблення, vbeyte яйця, покладіть сіль, влийте воду. Все ретельно перемішайте і вимісити тісто.

2. Тісто має бути місити досить довго. Воно повинно вийти пружним. Вимішуючи, зробіть підсипку борошна на стільниці. Зверніть увагу на якість борошна. Якщо вона буде «плисти», то додайте борошна. Тісто вимішують до тих пір, поки не відчуєте, як воно скрипить. За часом у всіх виходить по-різному.

3. Для спагетті потрібно еластичне тісто, яка не буде рватися. Для цього після того як тісто вимісити, покладіть його в пакет або харчову плівку, дайте йому відлежатися. При бажанні залиште тісто під мискою на столі.

4. Після закінчення 40 хвилин продовжуйте працювати з тестом далі. Тепер воно еластичне. Залишається його розкачати на тонкі пласти, які будуть використані в подальшому. Тісто для спагетті готове. Приступайте до наступних операцій.