Рецепт Тілапія міланці фото

Тілапія міланці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти, Тілапія
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Філе будь-якої риби, приготоване за цим рецептом, виходить просто смачним: хрустка скоринка зовні і ніжна рибка всередині. Тому дуже рекомендую зберегти цей рецепт і приготувати рибку.

Принадність рецепта в тому, що необов'язково використовувати філе тілапії, готувати таким чином можна філе будь-якої риби. Ще петрушку можна замінити будь-який інший зеленню, а хліб - панірувальними сухарями.

  • Тілапія - 500 грам
  • Борошно пшеничне - 1/2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Хліб білий - 200 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Олія соняшникова - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тілапія міланці - фото крок 1
1. Рибу треба розморозити, великі шматки порізати і опустити в молоко на 15 хвилин.
тілапія міланці - фото крок 2
2. В окремому посуді виделкою збийте яйце.
тілапія міланці - фото крок 3
3. У блендері подрібніть до стану крихти хліб, петрушку і цедру лимона.
тілапія міланці - фото крок 4
4. Спочатку рибне філе обваляйте в борошні, змішаної з сіллю і перцем.
тілапія міланці - фото крок 5
5. Потім занурте в яйце.
тілапія міланці - фото крок 6
6. Потім в хлібній крихті обваляйте і обсмажте в гарячому маслі (суміші соняшникової та вершкового) по 5 хвилин з кожного боку. Доведіть до готовності в духовці.
тілапія міланці - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти