Тілапія міланці
(покроковий рецепт з фото)
Філе будь-якої риби, приготоване за цим рецептом, виходить просто смачним: хрустка скоринка зовні і ніжна рибка всередині. Тому дуже рекомендую зберегти цей рецепт і приготувати рибку.
Принадність рецепта в тому, що необов'язково використовувати філе тілапії, готувати таким чином можна філе будь-якої риби. Ще петрушку можна замінити будь-який інший зеленню, а хліб - панірувальними сухарями.
- Тілапія - 500 грам
- Борошно пшеничне - 1/2 склянки
- Молоко - 1/2 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Петрушка - 1/2 пучка
- Хліб білий - 200 грам
- Лимон - 1 штука
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Рибу треба розморозити, великі шматки порізати і опустити в молоко на 15 хвилин.

2. В окремому посуді виделкою збийте яйце.

3. У блендері подрібніть до стану крихти хліб, петрушку і цедру лимона.

4. Спочатку рибне філе обваляйте в борошні, змішаної з сіллю і перцем.

5. Потім занурте в яйце.

6. Потім в хлібній крихті обваляйте і обсмажте в гарячому маслі (суміші соняшникової та вершкового) по 5 хвилин з кожного боку. Доведіть до готовності в духовці.

7. Смачного!