Телятина з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Телятина з кабачками - на перший погляд просте блюдо, але в ньому є своя родзинка! Всі хто спробує - просять добавки =) Блюдо відмінно підходить для святкового застілля. Поєднується з будь-яким гарніром.
Готуємо телятину з кабачками в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо м'ясо на сковороді до напівготовності. Потім в форму для запікання викладаємо кабачки, цибуля і м'ясо, присипаємо спеціями і запікаємо в духовці 40-45 хвилин.
Готову страву не вимагає додаткового гарніру, так як і без нього виходить досить ситним. Гарного вам дня!
- Яловичина - 300 грам
- Кабачки - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Перець чилі - 5 грам
- Базилік - За смаком
- Спеції - За смаком (сіль, перець, чебрець)
Кабачки нарізаємо великими скибочками.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Яловичину нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до напівготовності.
Подрібнюємо часник.
Змастіть форму для запікання олією. Помістіть туди кабачки, присипте сіллю і спеціями. Зверху викладаємо кільця цибулі.
Кладемо обсмажене м'ясо.
Знову присипаємо спеціями. Додаємо трохи подрібненого червоного перцю.
Перемішуємо всі інгредієнти, окропивши рослинним маслом. Запікаємо страву в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Готову страву прикрасьте листочками базиліку. Смачного!