Рецепт Телятина з кабачками фото

Телятина з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Телятина , Кабачок
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Телятина з кабачками - на перший погляд просте блюдо, але в ньому є своя родзинка! Всі хто спробує - просять добавки =) Блюдо відмінно підходить для святкового застілля. Поєднується з будь-яким гарніром.

Опис приготування:

Готуємо телятину з кабачками в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо м'ясо на сковороді до напівготовності. Потім в форму для запікання викладаємо кабачки, цибуля і м'ясо, присипаємо спеціями і запікаємо в духовці 40-45 хвилин.

Готову страву не вимагає додаткового гарніру, так як і без нього виходить досить ситним. Гарного вам дня!

  • Яловичина - 300 грам
  • Кабачки - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець чилі - 5 грам
  • Базилік - За смаком
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, чебрець)
телятина з кабачками - фото крок 1
Кабачки нарізаємо великими скибочками.
телятина з кабачками - фото крок 2
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
телятина з кабачками - фото крок 3
Яловичину нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до напівготовності.
телятина з кабачками - фото крок 4
Подрібнюємо часник.
телятина з кабачками - фото крок 5
Змастіть форму для запікання олією. Помістіть туди кабачки, присипте сіллю і спеціями. Зверху викладаємо кільця цибулі.
телятина з кабачками - фото крок 6
Кладемо обсмажене м'ясо.
телятина з кабачками - фото крок 7
Знову присипаємо спеціями. Додаємо трохи подрібненого червоного перцю.
телятина з кабачками - фото крок 8
Перемішуємо всі інгредієнти, окропивши рослинним маслом. Запікаємо страву в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
телятина з кабачками - фото крок 9
Готову страву прикрасьте листочками базиліку. Смачного!

Схожі рецепти