Рецепт Телятина по-французьки фото

Телятина по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Телятина , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителям французької кухні присвячується! Ніжне теляче м'ясо обсмажується на сковороді, а потім гаситься з овочами і грибами. Виходить чудове блюдо на святковий стіл. Рекомендую!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування телятини по-французьки. Основним інгредієнтом виступає- телятина (плечова частина). Гриби вибирайте на свій розсуд, я використовував цілком звичні - печериці. Блюдо підходить для сімейної вечері або обіду, але і не загубиться на святковому столі. Гарного вам дня!

  • Телятина - 900 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон курячий - 2 склянки
  • Морква - 2 штуки
  • Гвоздика - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - За смаком
  • Печериці - 300 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
телятина по-французьки - фото крок 1
Телятину ріжемо середніми кубиками і обсмажуємо на оливковій олії, приблизно 7-8 хвилин.
телятина по-французьки - фото крок 2
Тепер додаємо: бульйон курячий, морква, гвоздику, лавровий лист і перець горошком. Доводимо все до кипіння і тушкуємо під кришкою на повільному вогні 1 час.
телятина по-французьки - фото крок 3
Кладемо порізані гриби і ріпчасту цибулю, продовжуємо готувати.
телятина по-французьки - фото крок 4
Крохмаль змішайте з 4 ст.Л. Води, додайте на сковороду і перемішайте. Влийте лимонний сік, зніміть блюдо з плити і дайте постояти 5 хвилин під кришкою.
телятина по-французьки - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти