Рецепт Теляча печінка в паніровці фото

Теляча печінка в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Печінка, Молоко
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Любіть печінку? Часто готуєте з неї? тоді, напевно, вам буде цікавий рецепт, як приготувати телячу печінку в паніровці. Печінка теляти володіє особливим м'яким, навіть трохи молочним смаком.

Печінка можете їсти так чи подавати в якості гарячого до гарніру з каші, макаронів, з овочів. Печінка не тільки смачна, але і дуже корисна (в ній міститься вітамін В). У неї насичений і добре впізнаваний смак. Можна обсмажити її з овочами, в клярі або паніровці, з соусом.

  • Теляча печінка - 450 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
теляча печінка в паніровці - фото крок 1
1. Вимийте гарненько печінку, потім витріть її акуратно серветками.
теляча печінка в паніровці - фото крок 2
2. Ображати все жирові смуги і викиньте їх. Наріжте печінку невеликими шматочками.
теляча печінка в паніровці - фото крок 3
3. Викладіть печінку в миску і залийте молоком.
теляча печінка в паніровці - фото крок 4
4. Залиште м'ясо в молоці на 1 час.
теляча печінка в паніровці - фото крок 5
5. Змішайте борошно з сіллю і меленим перцем в окремій мисці.
теляча печінка в паніровці - фото крок 6
6. Дістаньте печінку і кожен шматочок обваляйте в борошняної суміші.
теляча печінка в паніровці - фото крок 7
7. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть разом всі шматочки.
теляча печінка в паніровці - фото крок 8
8. Обсмажуйте печінка до золотистої скоринки, близько 30 секунд на кожну сторону.
теляча печінка в паніровці - фото крок 9
9. Гарячу печінку перекладіть спершу на серветку, щоб вбрався зайвий жир, потім подавайте до столу з листям салату.

Схожі рецепти