Теляча печінка в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть печінку? Часто готуєте з неї? тоді, напевно, вам буде цікавий рецепт, як приготувати телячу печінку в паніровці. Печінка теляти володіє особливим м'яким, навіть трохи молочним смаком.
Печінка можете їсти так чи подавати в якості гарячого до гарніру з каші, макаронів, з овочів. Печінка не тільки смачна, але і дуже корисна (в ній міститься вітамін В). У неї насичений і добре впізнаваний смак. Можна обсмажити її з овочами, в клярі або паніровці, з соусом.
- Теляча печінка - 450 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Вимийте гарненько печінку, потім витріть її акуратно серветками.
2. Ображати все жирові смуги і викиньте їх. Наріжте печінку невеликими шматочками.
3. Викладіть печінку в миску і залийте молоком.
4. Залиште м'ясо в молоці на 1 час.
5. Змішайте борошно з сіллю і меленим перцем в окремій мисці.
6. Дістаньте печінку і кожен шматочок обваляйте в борошняної суміші.
7. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть разом всі шматочки.
8. Обсмажуйте печінка до золотистої скоринки, близько 30 секунд на кожну сторону.
9. Гарячу печінку перекладіть спершу на серветку, щоб вбрався зайвий жир, потім подавайте до столу з листям салату.