Рецепт Теляча корейка на кістці фото

Теляча корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Наближається день свята, і ви шукайте простий, але смачний варіант гарячого? Тоді до цієї страви обов'язково придивіться. Цей рецепт розповість, як приготувати телячу корейку на кістки.

Опис приготування:

Варіантів, як приготувати телячу корейку на кістки, можна придумати чимало, але в основному їх відрізняє маринад. Я хочу запропонувати багатокомпонентний, пікантний, з тонкої цитрусової ноткою і легкої солодкістю меду. Запечене м'ясо буквально тане в роті. Воно прекрасно підійде до будь-якого гарніру і овочам.

  • Теляча корейка на кістці - 2.5 кілограма (приблизно)
  • Пластівці перцю чилі - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 1.5 Ст. Ложки
  • Часник - 3-6 зубчиків
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Сіль - За смаком
теляча корейка на кістці - фото крок 1
1. Насамперед потрібно добре вимити м'ясо під проточною водою і обсушити паперовою серветкою.
теляча корейка на кістці - фото крок 2
2. Щоб приготувати соус, в якому буде маринуватися теляча корейка, в невеликій мисці залийте пластівці чилі водою. Окремо з'єднайте всі компоненти маринаду і як слід перемішайте.
теляча корейка на кістці - фото крок 3
3. М'ясо з усіх боків натріть маринадом і відправте в холодильник годин на 5-8 (найкраще на ніч). Для 1-2 години до приготування дістаньте з холодильника і дайте постояти при кімнатній температурі.
теляча корейка на кістці - фото крок 4
4. На дно жароміцної форми налийте воду і викладіть нарізану великими шматочками цибулю. Встановіть зверху решітку так, щоб м'ясо не стосувалося води. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час. Після приберіть температуру до мінімуму і запікайте до готовності. На останні 5-10 хвилин можна включити гриль і підрум'янити м'ясо. Ось і весь простий рецепт телячої корейки на кістки.

Схожі рецепти