Рецепт Печінка теляча по-берлінськи фото

Печінка теляча по-берлінськи
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 45 хв.

Печінка - дуже корисний і потрібний усім продукт. Печінка смажать, заварювати, запікають. З печінки роблять чудовий паштет. Цей рецепт з яблуками і цибулею вам, безсумнівно, дуже сподобається.

Кількість порцій: 8-9
  • Печінка теляча - 700 грам
  • Зелене яблуко - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Борошно - За смаком (трохи )
  • Сіль, перець - За смаком
печінка теляча по-берлінськи - фото крок 1
1. Підготуємо овочі. Цибуля та яблука треба вимити і почистити. Цибулю нарізати півкільцями. Яблука звільнити від серцевини і нарізати кубиками. Печінка нарізати на порційні шматки. Розігріти на сковорідці оливкову олію і обсмажити на ньому кільця цибулі.
печінка теляча по-берлінськи - фото крок 2
2. Тепер нам потрібна буде інша сковорідка. Розтопіть в ній вершкове масло і опустіть туди кубики яблук. Трохи припустите яблука в маслі.
печінка теляча по-берлінськи - фото крок 3
3. Шматки печінки необхідно посолити і трохи присипати перчиком. Обваляйте шматочки в борошні. У сковорідці змішати оливкове і вершкове масло і розігріти. У цій суміші масел буде смажити наші шматочки печінки з двох сторін. Кожна сторона печінки смажиться по 3-5 хвилин. Повинна з'явитися ароматна рум'яна кірочка. Гарний вечеря готова. Покладіть на плоску тарілку трохи смаженої цибулі і яблук. Зверху укладається шматок печінки і зверху ще накидати яблук. Прикрасити гілочкою петрушки і ... Смачного!

Схожі рецепти