Печінка теляча по-берлінськи
(покроковий рецепт з фото)
Печінка - дуже корисний і потрібний усім продукт. Печінка смажать, заварювати, запікають. З печінки роблять чудовий паштет. Цей рецепт з яблуками і цибулею вам, безсумнівно, дуже сподобається.
Кількість порцій: 8-9
- Печінка теляча - 700 грам
- Зелене яблуко - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Борошно - За смаком (трохи )
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуємо овочі. Цибуля та яблука треба вимити і почистити. Цибулю нарізати півкільцями. Яблука звільнити від серцевини і нарізати кубиками. Печінка нарізати на порційні шматки. Розігріти на сковорідці оливкову олію і обсмажити на ньому кільця цибулі.
2. Тепер нам потрібна буде інша сковорідка. Розтопіть в ній вершкове масло і опустіть туди кубики яблук. Трохи припустите яблука в маслі.
3. Шматки печінки необхідно посолити і трохи присипати перчиком. Обваляйте шматочки в борошні. У сковорідці змішати оливкове і вершкове масло і розігріти. У цій суміші масел буде смажити наші шматочки печінки з двох сторін. Кожна сторона печінки смажиться по 3-5 хвилин. Повинна з'явитися ароматна рум'яна кірочка. Гарний вечеря готова. Покладіть на плоску тарілку трохи смаженої цибулі і яблук. Зверху укладається шматок печінки і зверху ще накидати яблук. Прикрасити гілочкою петрушки і ... Смачного!