Рецепт Печінка теляча фото

Печінка теляча
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Печінка , Вершкове масло , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Теляча печінка не така жорстка, як яловича, тому перед початком приготування її не потрібно вимочувати або маринувати. Розповідаю простий і смачний варіант, як приготувати печінку телячу.

Опис приготування:

Якщо не хочете довго возитися з приготуванням, то печінку потрібно нарізати тонкими пластинками. Вона обжарится за лічені хвилини і збереже соковитість. Подавати печінку потрібно теплою, можна з цибулею або картопляним гарніром, зі свіжими або тушкованими овочами.

  • Теляча печінка - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1/3 склянки
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
1
Печінка гарненько вимийте від згустків крові, видаліть жили і наріжте тонкими пластиками (3-4 міліметра).
2
Розігрійте сковороду з двома столовими ложками вершкового масла. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю, викладіть його на розігріту поверхню і обсмажуйте під закритою кришкою 10 хвилин, перекладіть в миску.
3
Печінка посипте сіллю і перцем, розігрійте чисту сковороду з 1 столовою ложкою олії і обсмажте печінку на сильному вогні близько 2 хвилин.
4
Викладіть печінку в тарілку, на неї перекладіть цибулю і накрийте тарілку фольгою або кришкою, щоб зберегти температуру.
5
Додайте в сковороду залишилася ложку масла і трохи води, перемішайте і готуйте пару хвилин.
6
Полийте блюдо соусом і додайте петрушку, подавайте до столу.

Схожі рецепти