Рецепт Печінка теляча фото

Печінка теляча
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Печінка, Вершкове масло, Цибуля
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Теляча печінка не така жорстка, як яловича, тому перед початком приготування її не потрібно вимочувати або маринувати. Розповідаю простий і смачний варіант, як приготувати печінку телячу.

Якщо не хочете довго возитися з приготуванням, то печінку потрібно нарізати тонкими пластинками. Вона обжарится за лічені хвилини і збереже соковитість. Подавати печінку потрібно теплою, можна з цибулею або картопляним гарніром, зі свіжими або тушкованими овочами.

  • Теляча печінка - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1/3 склянки
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
1
Печінка гарненько вимийте від згустків крові, видаліть жили і наріжте тонкими пластиками (3-4 міліметра).
2
Розігрійте сковороду з двома столовими ложками вершкового масла. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю, викладіть його на розігріту поверхню і обсмажуйте під закритою кришкою 10 хвилин, перекладіть в миску.
3
Печінка посипте сіллю і перцем, розігрійте чисту сковороду з 1 столовою ложкою олії і обсмажте печінку на сильному вогні близько 2 хвилин.
4
Викладіть печінку в тарілку, на неї перекладіть цибулю і накрийте тарілку фольгою або кришкою, щоб зберегти температуру.
5
Додайте в сковороду залишилася ложку масла і трохи води, перемішайте і готуйте пару хвилин.
6
Полийте блюдо соусом і додайте петрушку, подавайте до столу.

Схожі рецепти