Рецепт Тефтелі в казані фото

Тефтелі в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Тефтелі

Рецепт приготування тефтелей в казані буде цікавий тим, хто любить тефтелі і хоче приготувати їх незвичайним, нестандартним способом. Приготовлені так тефтелі виходять дуже оригінальними!

Для приготування тефтелей в казані краще взяти казан глибше. Мал підійде будь-який, але круглий розварюється більше, в поєднанні з м'ясним фаршем це ідеально. Фарш ви можете приготувати самі або купити готовий. В іншому все досить просто, рецепт тефтелей в казані такий:

1. Мал промиваємо і варимо до напівготовності.

2. Потім змішуємо рис і фарш, ретельно змішуємо).

3. Тепер додаємо в цю масу спеції (koriandr, перець, сіль, каррі і т.Д.) і яйце. Ще раз все перемішуємо.

4. Беремо сковороду (бажано глибоку, тефтелі повинні будуть не тільки добре обсмажити, але і згасити). Розігріваємо, nalivaem 5-6 ст. Ложок соняшникової олії. Ліпимо з фаршу тюфтельки середнього розміру. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо з кожного боку 4-5 хвилин на маленькому вогні. Тефтелі повинні придбати приємний золотистий колір.

5. Викладаємо тефтелі в казан.

6. Тепер готуємо соус: змішуємо сметану, томатну пасту, додаємо півсклянки води і спеції.

7. Заливаємо тефтелі соусом, закриваємо казан кришкою і відправляємо на маленький вогонь нудитися протягом 30 хвилин.

Готово! Подаємо тефтелі з гарніром або без, можна посипати зеленню. Смачного!


  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
Для приготування тефтелей в казані краще взяти казан глибше. Мал підійде будь-який, але круглий розварюється більше, в поєднанні з м'ясним фаршем це ідеально. Фарш ви можете приготувати самі або купити готовий. В іншому все досить просто, рецепт тефтелей в казані такий:

1. Мал промиваємо і варимо до напівготовності.

2. Потім змішуємо рис і фарш, ретельно змішуємо).

3. Тепер додаємо в цю масу спеції (koriandr, перець, сіль, каррі і т.Д.) і яйце. Ще раз все перемішуємо.

4. Беремо сковороду (бажано глибоку, тефтелі повинні будуть не тільки добре обсмажити, але і згасити). Розігріваємо, nalivaem 5-6 ст. Ложок соняшникової олії. Ліпимо з фаршу тюфтельки середнього розміру. Викладаємо на сковороду і обсмажуємо з кожного боку 4-5 хвилин на маленькому вогні. Тефтелі повинні придбати приємний золотистий колір.

5. Викладаємо тефтелі в казан.

6. Тепер готуємо соус: змішуємо сметану, томатну пасту, додаємо півсклянки води і спеції.

7. Заливаємо тефтелі соусом, закриваємо казан кришкою і відправляємо на маленький вогонь нудитися протягом 30 хвилин.

Готово! Подаємо тефтелі з гарніром або без, можна посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти