Tartalettes з gorbushey консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і цікава закуска для святкового фуршету або званої вечері. Запам'ятовуємо і ділимося з друзями цим рецептом тарталеток з горбушей консервованої!
Хочу зауважити, начинка для тарталеток цілком зійде за повноцінний салат. Для приготування тарталеток з горбушей консервованої я вирішила не витрачати час на випікання тарталеток самостійно, а купила готові. Крім горбуші можна взяти і іншу рибу консервовану, простіше. Лук перед додаванням в суміш можна обсмажити на маслі. Дивимося далі рецепт.
- Банка консервованої гарбуші - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - За смаком
- Креветки - 6-7 штук
- Зелень - За смаком

Складові, які нам знадобляться.

Дрібно ріжемо цибулю.

І кріп.

Рибу розімніть вилкою.

Яйця відварити і теж поріжте.

Додайте цибулю до риби.

І яйця з зеленню.

Майонез.

Гарненько перемішайте.

Обсмажуємо з часничком креветки.
Наповнюємо тарталетки масою з риби і яєць, зверху прикрашаємо креветками. Краще поставити в холодильник перед подачею. Смачного!
Наповнюємо тарталетки масою з риби і яєць, зверху прикрашаємо креветками. Краще поставити в холодильник перед подачею. Смачного!