Рецепт Letnie tartalettes фото

Letnie tartalettes
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Полуниця
Низькокалорійні
На святковий стіл , Літні , Фуршет
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ось що не кажіть, а все-таки взимку настрій не таке бойове. Рекомендую його підняти і прискорити прихід весни з такими чудовими весняними тарталетки!

Опис приготування:

Хрустке і розсипчасте пісочне тісто, повітряний і ніжний ванільний крем, ароматні і солодкі свіжі ягоди з легкою кислинкою, бризкаючі соком при кожному укусі. Можна зробити такі тарталетки з кремом і ягодами (свіжими або замороженими) десерт, завершальний святковий стіл, а можна просто побалувати себе і близьких, подавши малинові тарталетки з заварним кремом в якості сніданку з чашкою кави або чаю.

  • Жовток - 6 штук
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
Letnie tartalettes - фото крок 1
1. Замісити тісто для тарталеток. Змішайте мигдалеве борошно, цукор, масло і ванілін. В отримане тісто додайте пшеничне борошно. Тісто має мати вигляд крихти. У формочке сформуйте тарталетку, проколіть дно тесту виделкою.
Letnie tartalettes - фото крок 2
2. Випікайте коржі протягом 15 хвилин при 170 градусах.
Letnie tartalettes - фото крок 3
3. Зробіть креязик начинку. Змішайте в каструлі на вогні ложку борошна, склянка цукру, сіль, вершки і жовтки. Нагрійте крем і остудіть до згущення протягом 2 годин в морозильній камері.
Letnie tartalettes - фото крок 4
4. Начините кремом кожну тарталетки і прикрасьте будь-якими ягодами.

Схожі рецепти