Рецепт Limonnaya Tartalettes з merengoy фото

Limonnaya Tartalettes з merengoy
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти, Лимон
Вегетаріанське харчування
Фуршет

Часто по ТБ професіонали показують, як готувати лимонний пиріг з меренгою. А я розповім вам, як приготувати лимонні тарталетки з меренгою, моя варіація цього десерту.

Для тих, хто вважає за краще "свіжий" лимонний крем, нагадаю рецепт.

Вам знадобиться: 2 лимона, 100 г. Цукру, 20 г. Вершкового масла і 2 середніх яйця.

Зніміть цедру з лимонів, вичавити сік. Перемішайте цедру, цукор, лимонний сік і яйця. Збийте. Перемістіть суміш в каструлю, додайте олію. Помістіть каструлю на повільний вогонь. Варити крем треба до загустіння, приблизно 3-5 хвилин. Обов'язковою умовою є постійне помішування.

Прекрасний лимонний крем готовий.

Для тих, у кого була припасена баночка лимонного крему, приготування лимонних тарталеток з меренгою в рази спрощується.

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Яєчні жовтки - 2 штуки
  • Яєчні білки - 2 штуки
  • Лимонний крем - 200 грам
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 1
Для тіста: розімніть масло кімнатної температури з 100 г. Цукру. Додайте яєчні жовтки. Ретельно перемішайте.
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 2
Додайте борошно, гарненько перемішайте.
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 3
Отримане тісто розділити на шматочки. Розкладіть по формах. Заповнені форми поставте на 30 хвилин в холодильник.
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 4
Після охолодження формочки відправляємо в духовку, наповнивши "вантажем" : рисом, квасолею, горохом.
Випікайте 10 хвилин при 190 градусах з вантажем. Потім Убірія вантаж і випікайте ще 10 хвилин.
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 5
Для приготування начинки збийте білки до щільної піни.
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 6
Акуратно додайте 100 г. Цукру і знову збийте.
Limonnaya Tartalettes з merengoy - фото крок 7
Дістаньте татралеткі з духовки. Викладіть в них готовий лимонний крем. Зверху через кондитерський мішок видавіть збиті білки.
Білки слід підрум'янити. Зробити це можна за допомогою газового пальника або помістивши тарталетки в духовку на 10 хвилин при 220 градусах.

Схожі рецепти