Рецепт Печиво «мушлі» з merengoy фото

Печиво «мушлі» з merengoy
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 60
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже ніжне, розсипчасте пісочне печиво з меренгою і присмаком волоського горіха. Робити печеньки досить просто і цікаво, а результат виходить досить незвичайним і дуже смачним.

Опис приготування:

Мій чоловік навіть назвав ці печеньки маленькими тістечками. Тарілочка з ними порожніє дуже швидко і часом доводиться зупиняти себе, щоб не з'їсти все без залишку. Особисто мене від їх безмежного поїдання змогла зупинити лише думка про не такому далекому літі і пляжному сезоні

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Крем - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 200-250 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Грецькі горіхи - 4-5 штук
печиво
1. У мисці збийте три жовтка, масло і сметану. Після насипте 2 склянки борошна і ретельно змішайте, додайте останню половину склянки борошна, щоб тісто напевно не прилипало.
печиво
2. У сухій чистій мисці зробіть меренгу: на високій швидкості, за допомогою міксера, збийте три білка і 3/4 склянки цукру. Збийте білки до стійких піків.
печиво
3. Тісто розділи 4 частини. Кожну частину ще на 15 рівних частин. Сформуйте печиво, як merengoy. Складіть печиво в два рази і прикрасьте горішком. Запікайте в духовці при 180 градусів 25-30 хвилин.

Схожі рецепти