Фаршировані макарони «мушлі» з сиром і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Коли язик йде про фаршированих стравах, то моя фантазія відразу йде в танок. В якості основи можна вибрати так багато цікавих продуктів. Ну а видів начинки ще більше. Підтвердження тому мій рецепт.
Якщо ви в магазині помітите великі макарони, то обов'язково купите їх для наступного блюда. Оскільки я вам розповім, як приготувати фаршировані макарони "мушлі" з сиром і шпинатом. Такий легкий варіант гарячого блюда може бути поданий і без гарніру. Все готується досить просто.
- Rikotta - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Шпинат - 200 грам
- Пармезан - 100 грам
- Макарони "мушлі" - 30 штук
- Соус "маринара" - 2 склянки
- Сіль - За смаком
Спочатку зробіть начинку. Промитий шпинат нарубати. Змішайте його з сиром і рікоттою.
Соус "маринара" розподіліть по дну жароміцної форми.
Мушлі відваріть в підсоленій воді до стану "аль денте" . Наповніть макарони начинкою. Викладіть їх на соус.
Зверху натріть на тертці пармезан.
Запікайте "черепашки" при 180 градусах протягом 15 хвилин. Смачного!