Рецепт Фаршировані макарони «мушлі» з сиром і шпинатом фото

Фаршировані макарони «мушлі» з сиром і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Коли язик йде про фаршированих стравах, то моя фантазія відразу йде в танок. В якості основи можна вибрати так багато цікавих продуктів. Ну а видів начинки ще більше. Підтвердження тому мій рецепт.

Якщо ви в магазині помітите великі макарони, то обов'язково купите їх для наступного блюда. Оскільки я вам розповім, як приготувати фаршировані макарони "мушлі" з сиром і шпинатом. Такий легкий варіант гарячого блюда може бути поданий і без гарніру. Все готується досить просто.

  • Rikotta - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Макарони "мушлі" - 30 штук
  • Соус "маринара" - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
фаршировані макарони
Спочатку зробіть начинку. Промитий шпинат нарубати. Змішайте його з сиром і рікоттою.
фаршировані макарони
Соус "маринара" розподіліть по дну жароміцної форми.
фаршировані макарони
Мушлі відваріть в підсоленій воді до стану "аль денте" . Наповніть макарони начинкою. Викладіть їх на соус.
фаршировані макарони
Зверху натріть на тертці пармезан.
фаршировані макарони
Запікайте "черепашки" при 180 градусах протягом 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти