Рецепт Макарони «мушлі» фаршировані фаршем фото

Макарони «мушлі» фаршировані фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Макарони
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Пропоную відмінну ідею для обіду - відоме італійське блюдо з фаршированих черепашок. Блюдо просте, з красивою подачею і ситне. Його навіть з успіхом можна використовувати за святковим столом.

Опис приготування:

Пропоную вашій увазі простий і смачний рецепт, як приготувати макарони"Мушлі" , фаршировані фаршем. Наповнювати можна не тільки м'ясним фаршем, а використовувати також грибну начинку, з субпродуктів - печінку, pechenka, можна застосувати навіть овочеву начинку. Подавайте в гарячому вигляді з будь-яким соусом або як самостійну страву. Прикрасьте зеленню, яка вам подобається!

  • Куряче філе - 450 грам
  • Макарони великі"Мушлі" - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
1
"Мушлі" відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
2
Куряче філе покрутіть через м'ясорубку. Додайте спеції і дрібно нарізану цибулю.
3
Fill "Rakushki" фаршем і викладіть у форму для запікання в один шар. Томатну пасту змішайте з невеликою кількістю води і полийте"Мушлі" .
4
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте макарони 30 хвилин.
5
Через 20 хвилин після початку випікання, посипте макарони тертим сиром.
6
Смачного!

Схожі рецепти