Макарони «мушлі» фаршировані фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную відмінну ідею для обіду - відоме італійське блюдо з фаршированих черепашок. Блюдо просте, з красивою подачею і ситне. Його навіть з успіхом можна використовувати за святковим столом.
Пропоную вашій увазі простий і смачний рецепт, як приготувати макарони "мушлі", фаршировані фаршем. Наповнювати можна не тільки м'ясним фаршем, а використовувати також грибну начинку, з субпродуктів - печінку, pechenka, можна застосувати навіть овочеву начинку. Подавайте в гарячому вигляді з будь-яким соусом або як самостійну страву. Прикрасьте зеленню, яка вам подобається!
- Куряче філе - 450 грам
- Макарони великі "мушлі" - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1
"мушлі" відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
2
Куряче філе покрутіть через м'ясорубку. Додайте спеції і дрібно нарізану цибулю.
3
Fill"Rakushki" фаршем і викладіть у форму для запікання в один шар. Томатну пасту змішайте з невеликою кількістю води і полийте "мушлі" .
4
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте макарони 30 хвилин.
5
Через 20 хвилин після початку випікання, посипте макарони тертим сиром.
6
Смачного!