Мушлі з фаршем в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
За смаком блюдо нагадало мені смак гамбургера, до того ж, в його складі є томатний соус, сир, м'ясний фарш і цибулю. Оцініть і ви варіацію страви, як приготувати черепашки з фаршем в томатному соусі.
У мене в коморі знайшлися черепашки, вони відмінно підходять для приготування цієї страви. Думаю, що підійдуть будь-які макаронні вироби. Використовуйте будь-який твердий сир, тільки не вершковий, а краще з насиченим смаком. Томатний соус підійде покупної або домашній.
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Фарш із яловичини - 230 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 230 мілілітрів
- Яловичий бульйон - 2 склянки
- Макарони - 230 грам
- Сир - 120 грам
- Цибуля зелена - 2 штуки
1. Очистіть і наріжте дрібно цибулю. Розігрійте в сковороді рослинне масло, викладіть фарш і цибулю.
2. Обсмажуйте вміст сковороди до готовності фаршу з цибулею, потім насипте борошно.
3. Додайте в сковороду томатний соус і сирі макарони.
4. Влийте яловичий бульйон і перемішайте гарненько.
5. Накрийте сковороду кришкою, включите максимальний вогонь, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 10-12 хвилин.
6. Спробуйте макарони на готовність. Якщо вони вже м'які, додайте до них твердий сир, перемішайте.
7. За смаком посоліть і поперчіть, прикрасьте блюдо зеленою цибулею.
8. Розкладіть черепашки з фаршем по тарілках і насолоджуйтеся готовим блюдом.