Рецепт Мушлі з фаршем в томатному соусі фото

Мушлі з фаршем в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

За смаком блюдо нагадало мені смак гамбургера, до того ж, в його складі є томатний соус, сир, м'ясний фарш і цибулю. Оцініть і ви варіацію страви, як приготувати черепашки з фаршем в томатному соусі.

Опис приготування:

У мене в коморі знайшлися черепашки, вони відмінно підходять для приготування цієї страви. Думаю, що підійдуть будь-які макаронні вироби. Використовуйте будь-який твердий сир, тільки не вершковий, а краще з насиченим смаком. Томатний соус підійде покупної або домашній.

  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Фарш із яловичини - 230 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 230 мілілітрів
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Макарони - 230 грам
  • Сир - 120 грам
  • Цибуля зелена - 2 штуки
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте дрібно цибулю. Розігрійте в сковороді рослинне масло, викладіть фарш і цибулю.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 2
2. Обсмажуйте вміст сковороди до готовності фаршу з цибулею, потім насипте борошно.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 3
3. Додайте в сковороду томатний соус і сирі макарони.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 4
4. Влийте яловичий бульйон і перемішайте гарненько.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 5
5. Накрийте сковороду кришкою, включите максимальний вогонь, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте 10-12 хвилин.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 6
6. Спробуйте макарони на готовність. Якщо вони вже м'які, додайте до них твердий сир, перемішайте.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 7
7. За смаком посоліть і поперчіть, прикрасьте блюдо зеленою цибулею.
мушлі з фаршем в томатному соусі - фото крок 8
8. Розкладіть черепашки з фаршем по тарілках і насолоджуйтеся готовим блюдом.

Схожі рецепти