Макарони, фаршировані фаршем та сиром, в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Перш ніж фарширувати макарони, ознайомтесь з інструкцією на упаковці. Одні сорти пасти необхідно попередньо відварювати, інші можна фарширувати без попереднього відварювання. Це важливо.
Макарони з фаршем - це вже класика, будь то спагетті з соусом "болоньєзе", або макарони «по-флотськи», та що там говорити, навіть лазіння - вся та ж паста з фаршем. Тандем, який зустрічається практично будь-якій кухні світу, тільки під різними назвами.
- Фарш - 400 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Макарони - 200 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Вода - 0, 5 склянки
Для приготування макаронів, фаршированих фаршем з сиром, в духовці нам необхідно взяти безпосередньо сам фарш. Помістіть його в миску. Додайте трохи води(0, 5 склянки), спеції, сіль. Перемішайте фарш до однорідності. М'ясо прийме воду і вбере її.
Візьміть макарони. У мене ось такі трубочки-канельоні. Вони бувають маленького або більшого розміру. Можна взяти великі черепашки. Кожну макаронину наповніть фаршем. Мої макарони не потребують попередньому відварювання.
Форму для запікання наповніть фаршированими макаронами.
Приготуйте соус. Для цього змішайте вершки, сметану, сіль, спеції і сир. Отриманим соусом залийте макарони.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму поставте в духовку, запікайте макарони, фаршировані фаршем з сиром, в духовці близько 20 хвилин.
Макрон, фаршировані фаршем та сиром, в духовці готові.