Макарони фаршировані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам рецепт приготування обладнаних макаронів фаршировані в мультиварці. Ароматно і ситно! До того ж естетично красиво!
Дуже легкі в приготуванні і не вимагають особливих зусиль макарони порадують всіх любителів смачно перекусити. Використовуйте яловичий фарш, хоча можна готувати і зі свинячим. Макарони я зазвичай беру двох видів: "равлик" або "чобіток" . Удачі в приготуванні, за допомогою простого рецепту, макаронів фаршированих в мультиварці.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Макарони - 1 штука (упаковка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Поріжте цибулю. Пропустіть його разом в фаршем через м'ясорубку. Додайте спеції, перемішайте.
Заповніть макарони фаршем.
Перекладіть в чашу мультиварки.
Повністю залийте макарони водою, додайте сіль і лавровий лист.
Виставите на мультиварці режим "плов", 50 хвилин. По закінченню терміну присипте макарони тертим сиром і дайте їм настоятися.
Готово!