Рецепт Макарони, фаршировані куркою і грибами фото

Макарони, фаршировані куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Якщо ви приготуєте до вечері ці макарони, то приємно здивуйте своїх домашніх таким незвичайним частуванням. Блюдо виглядає неймовірно красиво, а смак у нього просто чудовий - пальчики оближеш.

Пару років тому я пробувала таке блюдо в Італії, тоді я привезла з собою з цієї чудової країни рецепт приготування макаронів, фаршированих куркою і грибами. Правда, знайти у нас такі черепашки довгий час було проблематично, зате зараз вони продаються в будь-якому магазині, так що радувати родину цим смачним блюдом можна хоч кожен день. А якщо ви ще не знаєте, як приготувати макарони, фаршировані куркою і грибами, я зараз докладно все вам розповім.

  • Великі черепашки - 16 штук (джамбо макарони снарядів)
  • Філе куряче відварене - 250-300 грам
  • Гриби - 7-8 штук
  • Сир вершковий - 100-120 грам
  • Пармезан тертий - 3/4 склянки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соус томатний - 2 склянки (найкраще соус марінара)
  • Песто - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 1
Для початку ми відправляємо макарони варитися до стану "майже готові" . Поки черепашки варяться, ми нарізаємо дрібно відварну курку і викладаємо її в миску разом з нарізаними грибами.
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 2
Додаємо до м'яса і грибів вершковий сир, песто, подрібнений часник і половину склянки тертого пармезану, добре все перемішуємо.
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 3
Коли макарони зваряться до потрібного нам стану, тобто будуть злегка недоварені, ми відкидаємо їх на друшляк і промиваємо макарони під холодною водою. Наповнюємо кожну черепашку приготовленої раніше начинкою.
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 4
У форму для випічки наливаємо соус марінара, замість нього можна використовувати натуральну томатну пасту з овочами, її слід розвести невеликою кількістю води або вершків. У соус акуратно опускаємо нафаршировані макарони начинкою догори.
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 5
Зверху посипаємо черепашки залишилися пармезаном.
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 6
Ставимо форму в розігріту до 170-180 градусів духовку і запікаємо блюдо близько 30 хвилин.
макарони, фаршировані куркою і грибами - фото крок 7
Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти