Рецепт Zhyulyen в Tartalettes фото

Zhyulyen в Tartalettes
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Форель, Гриби
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Приголомшливий жюльєн в тарталетках з фореллю! смакота! Ніжне й ароматне блюдо. Воно відмінно підійде для святкового столу.

Zhyulyen в Tartalettes - прекрасна закуска для святкового столу. Прикрасьте його свіжою зеленню і викладіть на листя салату. Буде дуже апетитно виглядати. Жюльєн в тарталетках готується дуже просто і швидко. Раджу спробувати всім. Смачного.

  • Тісто для тарталеток - 250 грам (або готові тарталетки)
  • Печериці - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Нежирні вершки - 200 мілілітрів(10%)
  • Банку консервоване форелі - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 1
Ріпчасту цибулю почистіть, порубати дрібно і обсмажте на вершковому маслі.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 2
Печериці добре помийте. Наріжте тонкими пластинками і додайте до цибулі.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 3
Коли печериці будуть майже готові, додайте до них вершки і тушкуйте ще 15 хвилин.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 4
Злийте рідину з консерви, дістаньте форель і розімніть її виделкою.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 5
До грибів і цибулі в вершках додайте форель. Перемішайте.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 6
Decompile zhyulyen в Tartalettes. Тарталетки викладіть на деко, покритий пекарської папером або змащений олією.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 7
На великій тертці натріть твердий сир і засипте їм жюльєн в тарталетках.
Zhyulyen в Tartalettes - фото крок 8
Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 10 хвилин.

Схожі рецепти