Malinovиe tartalettes
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне розсипчаста тісто, чудово ніжний англійський заварний крем і свіжа малина. Що може бути чудеснее подібного поєднання для літнього десерту? Виглядає дуже презентабельно, а робиться дуже легко! готуємо!
Пісочне тісто для тарталеток краще робити на цукровій пудрі, так воно буде ніжніше, а цукор не буде хрустіти на зубах в готовому виробі. Тісто буде дуже смачним, з легкою ноткою горіхового смаку. Джем можете використовувати торішній або тільки зварений.
- Вершкове масло - 100 грам (тІСТО: всі продукти нижче)
- Борошно пшеничне в / сорт - 120 грам
- Цукрова пудра - 30 грам
- Борошно мигдальна - 20 грам
- Жовток - 1 штука
- Розпушувач - 5 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 200 мілілітрів (кРЕМ: всі продукти нижче)
- Жовтки - 2 штуки
- Цукор - 50 грам
- Борошно пшеничне в / сорт - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 100 мілілітрів (жирністю 35%)
- Джем малиновий - За смаком
- Малина свіжа - За смаком
- М'ята свіжа - За смаком
Почати слід з приготування крему. Змішайте холодне молоко з цукром і борошном, додайте жовтки і ванільний екстракт. Перемішайте суміш віночком до повної однорідності і поставте на середній вогонь. Весь час помішуючи, Довести крем zagusteniâ. Не давайте закипіти.
Зніміть крем з вогню і введіть вершкове масло. Накрийте харчової плівкою в контакт і повністю охолодіть. Перед вживанням додайте в крем трохи збитих вершків і акуратно перемішайте.
Для приготування тіста викладіть в чашу комбайна холодне масло шматочками, просіяне з розпушувачем і сіллю пшеничне борошно. Додайте миндальную борошно і маленьку щіпку солі. Пробийте в пульсовом режимі до крихти.
Додайте жовток і перемішайте доти, поки тісто не почне збиратися в кулю. Якщо не збирається, додайте ложку холодної води. Приберіть тісто в пакет і відправте в холодильник на півгодини.
Охолоджене тісто розкачати через пергамент і виріжте кола за розміром ваших формочок.
Викладіть тісто в формочки, добре притисніть денця і сформуйте бортики. Наколи денця. Випікати тарталетки слід в прогрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору. Щоб денця не роздувається і тарталетки була глибокою, можна прокласти тісто папером для випічки і насипати квасоля. Я роблю простіше - поверх тесту ставлю другі формочки, злегка змастивши їх зовні.
Готові тарталетки вийміть з форм і остудіть на решітці. Викладіть на дно кожної по ложе малинового джему. У мене домашній, свіжозварений - аромат чумний! Зверху викладіть крем, можна ложкою, а можна з кондитерського мішка.
Прикрасьте свіжою малиною і листочками м'яти, присипте цукровою пудрою. Подавайте відразу, якщо хочете хрустке тісто. Якщо любите м'яке, приберіть тарталетки з кремом в холодильник на півгодини-годину, тільки ягоди не кладіть, прикрасьте безпосередньо перед подачею.