Tartalettes з gorbushey
(покроковий рецепт з фото)
Мініатюрні тарталетки з ніжною сирною начинкою і апетитною солоної горбушей - прекрасне доповнення святкового фуршету. Дивіться як приготувати тарталетки з горбушей, не пошкодуєте!
Горбуша хороша в будь-якому вигляді, але з зеленню і ніжним сиром вона особливо прекрасна. Для приготування тарталеток з горбушей нам знадобиться риба слабосолона (я люблю ще підсолити потім за смаком), свіжа зелень і сир м'який (ідеально, звичайно, використовувати Філадельфію або щось на подобі). Можете замінити на простий плавлений сир.
- Горбуші - 120 грам
- Сир сирний - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Рукола - За смаком
- Твердий сир - 50 грам
- Спеції - За смаком
- tartalettes - 20-25 штук
Приготовим начинку: всі інгредієнти, крім твердого сиру, розімніть і змішайте. Горбушу поріжте на дрібні шматочки.
Додайте сир сирний (або вершковий, або плавлений), а також подрібнену рукколу і спеції за смаком.
Викладіть начинку по тарталетки, посипте тертим твердим сиром злегка. Надішліть в розігріту до 200 З духовку на 15 хвилин.
Готовим тарталетки з горбушей дайте трохи охолонути перед подачею, а потім посипте ще зеленню подрібненої.
Смачного!