Рецепт Тапа з беконом фото

Тапа з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо, Субпродукти
Пісні страви
На вечерю

Рецепт приготування тапи (традиційної іспанської закуски) з беконом, цибулею і стручкової квасолею.

Дуже легкий і швидкий рецепт приготування іспанської закуски тапи. Але швидкість і легкість її приготування зовсім не впливає на її смакові якості. Спробуйте і Ваші гості будуть в захваті. Ідеально підійде для випадків, коли потрібно щось приготувати на швидку руку, так як не вимагає особливих інгредієнтів.

  • Стручковой фасоли - 225 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Бекону - 110 грам
  • Часнику - 2 зубчики
  • Перець - 1 Ст. Ложка
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - - За смаком
тапа з беконом - фото крок 1
1. Дрібно нарізати цибулю. Часник розчавити в чеснокодавку. Бекон нарізати на шматочки, не дуже дрібно. Влити оливкове масло в сковорідку і нагріти на повільному вогні. Додати цибулю і бекон в сковорідку. Перемішати. Часто перевертати цибулю і бекон під час смаження, щоб він не прилип до дна ємності. Готувати приблизно 15 хвилин. Лук повинен зарум'яниться.
тапа з беконом - фото крок 2
2. Добавить стручковую фасоль, паприку і часник в сковорідку і готувати ще 5 хвилин. Перемішати. Часто перевертати суміш, щоб вона не прилипла до дна сковорідки. Спробуйте суміш на смак. Додайте солі і перцю за смаком. Подавати теплим. Цю страву можна подавати разом з іншими тапас, але крім того, цей рецепт відмінно підійде як закуска перед головним блюдом. Подавати з білим хлібом. Смачного!

Схожі рецепти