Тапа з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тапи (традиційної іспанської закуски) з беконом, цибулею і стручкової квасолею.
Дуже легкий і швидкий рецепт приготування іспанської закуски тапи. Але швидкість і легкість її приготування зовсім не впливає на її смакові якості. Спробуйте і Ваші гості будуть в захваті. Ідеально підійде для випадків, коли потрібно щось приготувати на швидку руку, так як не вимагає особливих інгредієнтів.
- Стручковой фасоли - 225 грам
- Цибулина - 1 штука
- Бекону - 110 грам
- Часнику - 2 зубчики
- Перець - 1 Ст. Ложка
- Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - - За смаком
1. Дрібно нарізати цибулю. Часник розчавити в чеснокодавку. Бекон нарізати на шматочки, не дуже дрібно. Влити оливкове масло в сковорідку і нагріти на повільному вогні. Додати цибулю і бекон в сковорідку. Перемішати. Часто перевертати цибулю і бекон під час смаження, щоб він не прилип до дна ємності. Готувати приблизно 15 хвилин. Лук повинен зарум'яниться.
2. Добавить стручковую фасоль, паприку і часник в сковорідку і готувати ще 5 хвилин. Перемішати. Часто перевертати суміш, щоб вона не прилипла до дна сковорідки. Спробуйте суміш на смак. Додайте солі і перцю за смаком. Подавати теплим. Цю страву можна подавати разом з іншими тапас, але крім того, цей рецепт відмінно підійде як закуска перед головним блюдом. Подавати з білим хлібом. Смачного!