Великий салат з качкою, беконом, яблуками і апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання качки з фруктами прийнято вважати класикою кулінарії, і воно подобається багатьом! Якщо ви дотримуєтеся такої ж думки, то цей салат вам обов'язково припаде до душі. Дивіться, як готувати.
Цей салат з качки з фруктами і шпинатом має дуже багатий смак! качку, звичайно, можна замінити на курку, але інші складові рекомендую залишити без змін. І заправку приготуйте за оригінальним рецептом, вона дуже смачна!
- Качка - 1 штука (нога)
- Бекон - 4 скибочки
- Яблуко - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Шпинат - 200 грам
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Вино біле - 1 Ст. Ложка (сухе)
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Качину ніжку (зі стегном) помийте, сіль і poperčite.
2. Загорніть у фольгу, влийте вино і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Остудіть. Наріжте.
3. Для заправки змішайте цедру, оцет, мідь, олія, сіль і перець.
4. Бекон обсмажте на сухій сковороді, потім викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
5. У що залишився від бекону жирі обсмажте яблука, нарізані часточками.
6. У апельсина виріжте м'якоть без плівок.
7. Додайте фрукти до заправки.
8. Лук наріжте пір'ям.
9.З'єднайте всі інгредієнти і полийте заправкою.
10. Смачного!