Великий палець руки
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня рано чи пізно шукає оригінальний рецепт випічки до чаю. Пропонуємо варіант, як приготувати Бармак, що являє собою національне татарське ласощі з волоськими горіхами всередині.
Виходять дуже смачні східні солодощі, які відмінно підійдуть для чаювання. Зі звичайних і простих інгредієнтів можна приготувати оригінальні і смачні печива. В якості начинки можна покласти будь-які сухофрукти або арахіс та інше. Готується ласощі досить просто. Приступаємо!
- Крем - 400 мілілітрів
- Олія - 100 грам(50 г. Для тіста, 50 г. Для начинки)
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Сіль - За смаком
- Горіхи волоські - 200 грам
- Цукор - 200 грам
1. Перш за все готуємо тісто: масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані, додаємо сметану, щіпку солі, порційно всипаємо борошно. Вимішуємо тісто.
2. Горіхи очищаємо, відправляємо їх в блендер, додаємо цукор і масло. Все перемішуємо.
3. Тісто розділяємо на шматочки, кожен скочується ковбаскою і нарізаємо, як на пельмені.
4. Розкачуємо кожен шматочок, всередину кладемо готову начинку.
5. Скачує тісто з начинкою в рулет, укладаємо на деко з папером для випічки. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 45 хвилин. Дістаємо з печі, трохи охолоджуємо і подаємо до столу.