Рецепт Великий палець руки фото

Великий палець руки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кожна господиня рано чи пізно шукає оригінальний рецепт випічки до чаю. Пропонуємо варіант, як приготувати Бармак, що являє собою національне татарське ласощі з волоськими горіхами всередині.

Опис приготування:

Виходять дуже смачні східні солодощі, які відмінно підійдуть для чаювання. Зі звичайних і простих інгредієнтів можна приготувати оригінальні і смачні печива. В якості начинки можна покласти будь-які сухофрукти або арахіс та інше. Готується ласощі досить просто. Приступаємо!

  • Крем - 400 мілілітрів
  • Олія - 100 грам(50 г. Для тіста, 50 г. Для начинки)
  • Борошно - 0, 5 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Горіхи волоські - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
великий палець руки - фото крок 1
1. Перш за все готуємо тісто: масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані, додаємо сметану, щіпку солі, порційно всипаємо борошно. Вимішуємо тісто.
великий палець руки - фото крок 2
2. Горіхи очищаємо, відправляємо їх в блендер, додаємо цукор і масло. Все перемішуємо.
великий палець руки - фото крок 3
3. Тісто розділяємо на шматочки, кожен скочується ковбаскою і нарізаємо, як на пельмені.
великий палець руки - фото крок 4
4. Розкачуємо кожен шматочок, всередину кладемо готову начинку.
великий палець руки - фото крок 5
5. Скачує тісто з начинкою в рулет, укладаємо на деко з папером для випічки. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів близько 45 хвилин. Дістаємо з печі, трохи охолоджуємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти