Свинячий шашлик в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У наш час з'явилася можливість приготувати шашлик, не виходячи з дому. У цій справі вам допоможе ваша мультиварка. М'ясо попередньо маринується в пиві, потім обсмажується. Рекомендую!
Приготуємо свинячий шашлик в мультиварці в домашніх умовах. Готується такий шашлик дуже просто! Спершу потрібно замаринувати м'ясо, для цього ріжемо свинину шматочками і заливаємо її пивом, залишаємо на 2 годину. Потім обсмажуємо в мультиварці до готовності. На гарнір підійде картопля, рис або макарони. До шашлику подавайте гострий соус, зелень і свіжі овочі. Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Пиво - 250 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо промийте та висушіть. Поріжте середніми шматочками і помістіть в глибоку ємність. Залийте пивом, щоб м'ясо в ньому плавало. Залиште маринуватися на 2 годину.
Через 2 години злийте пиво, а м'ясо перекладіть в чашу мультиварки. Готуйте в режимі "випічка" 40 хвилин, помішуючи. Засмажуємо шашлик до рум'яності.
До столу подавайте з гострим соусом, овочами і зеленню. Смачного!